17 / 05 / 2024

Kuzu İnşaat Kuzu Effect

Kuzu İnşaat Kuzu Effect

Kuzu İnşaat Ankara Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Kuzu Effect Projesi ‘nin 2015 yılının Eylül ayında satışa çıkması planlıyor.

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kuzu ve Uluhan Onur Toma ortaklığında kuruldu.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kuzu tarafından kuruldu.

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Akbaş, İlker Özkırım ve Kenan Kuzu ortaklığında kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Kuzu İnşaat Kuzu Effect Haberi

Kuzu İnşaat Kuzu Effect


Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Effect projesi Ankara Oran ’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 13 katlı loft, 32, 39 ve 46 katlı residence kulelerinden oluşuyor.


Kuzu Grup Oran Kuzu Effect projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1ve 6+1 gibi daire tipleri bulunuyor. Projede fiyatlar 680 bin TL'den başlıyor.


Yüzme havuzu, spor alanları, teras, özel sosyal tesis ve otopark gibi sosyal donatı alanları bulunan projenin 2015 yılının Eylül ayında satışa çıkması planlıyor.


Kuzu İnşaat Ankara Kuzu Effect ulaşım bilgileri 

Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım bilgileri kapsamında proje ; Turan Güneş Bulvarı ile Zülfü Tiğrel Caddesi’nin kesiştiği noktada, Panora AVM'nin yanında, ODTÜ Ormanı'na bitişik konumda yer alıyor.


Kuzu İnşaat Ankara Kuzu Effect iletişim bilgileri 

Telefon: 0 312 491 39 07

Web adresi: