07 / 05 / 2024

Kuzuluk beldesi

Kuzuluk beldesi

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesi internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek...

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ’den Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’ne 77 tarımköy konutu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’nde inşa edilecek 77 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı. 1

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Kuzuluk ve Pazarköy'de çalışmalar hızlandı!

İlçe genelinde farklı ekipler halinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk fabrikalar yolu üzerinde ve Pazarköy mahallesi üzerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Kuzuluk'un altyapısına 20 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk’ta devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kuzuluk modern altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Kanalizasyon hattı inşa çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülk satışı başladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesindeki Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülklerin ön satışlarına başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na bildirdi.

Güre Edremit Tatil Beldesi 2015 değerleme raporunu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Güre Edremit Tatil Beldesi Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu..

Sivas Yıldız Beldesi Çok Programlı Lisesi'nde sona gelindi!

Sivas merkeze bağlı Yıldız Beldesi’ne 16 derslikli lise yapıldı. Çevre köylerinde ihtiyacını karşılayacak olan okul, bölgenin eğitim seviyesinin yükselmesine de katkı sağlayacak.

Kuzuluk Kaplıca Evleri devremülk fiyatları!

Sakarya Akyazı'da hayata geçen Kuzuluk Kaplıca Evleri toplam bin 470 daireden meydana geliyor. 2 etaptan oluşan Kaplıca Evleri Türkiye'nin en büyük devremülk kompleksi olarak yükseliyor.

İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde günlük 110 TL'ye devremülk!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayata geçen İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde devremülk fiyatları günlük 110 TL ile 130 TL arasında değişiyor.

Kuzuluk Göl Park çevresi şekillenmeye başladı!

Yeni yapılanma sonrasında 3 farklı teknik ekiple ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam Sakarya Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk Göl Park etrafını şekillendirmeye başladı.

Kuzuluk beldesi Haberi

Kuzuluk beldesi

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde Kuzuluk beldesi 24 saat canlı olarak izlenebilecek. 


Her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesini artık internet üzerinden izleme imkanı bulunuyor. Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Beldemize kurduğumuz canlı yayın sistemleri ile Kuzuluklu vatandaşlarımız Dünyanın neresinde olursa olsun Kuzuluk'u canlı olarak izleme ayrıcalığı yaşayacak . Ayrıca beldemize ziyarete gelen ve özlemini çeken birçok aile kuzuluk.bel.tr web sitemizden birebir canlı olarak izleyebilecekler" dedi. Kuzuluk Belediyesi Önü kavşak, İhlas Kaplıca Evleri Önü ve Lunapark kavşağı olmak üzere 3 adet canlı yayın www.kuzuluk.bel.tr adresinden izlenebilecek. 


Türkiye...