06 / 05 / 2024

Kuzuluk belediyesi

Kuzuluk belediyesi

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesi internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek...

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Kuzuluk ve Pazarköy'de çalışmalar hızlandı!

İlçe genelinde farklı ekipler halinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk fabrikalar yolu üzerinde ve Pazarköy mahallesi üzerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Sakarya Kuzuluk'un altyapısına 20 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk’ta devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kuzuluk modern altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Kanalizasyon hattı inşa çalışmalarında gelinen son noktayı açıkladı.

Kuzuluk Göl Park çevresi şekillenmeye başladı!

Yeni yapılanma sonrasında 3 farklı teknik ekiple ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam Sakarya Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk Göl Park etrafını şekillendirmeye başladı.

Kuzuluk Göl Park’ta çalışmalar sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi, Kuzuluk Mahallesi’nde bulunan ’Göl Park’ için çalışmaları hızlandırdı. Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Kuzuluk'a 52 kilometrelik kanalizasyon yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kuzuluk'a yapılacak yeni spor alanlarının protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Kuzuluk Belediyesi tarafından yaptırılan futbol sahasına ek olarak yapılacak olan mini futbol sahası, soyunma odaları, çocuk oyun alanı ve jimnastik spor sahasının yapım protokolü imzalandı...

Yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesi 24 saat canlı izleniyor!

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesi internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek...

Kadıköy Belediyesi'nden satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 2 adet arsa satacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Kuzuluk belediyesi Haberi

Kuzuluk belediyesi

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde Kuzuluk beldesi 24 saat canlı olarak izlenebilecek. 


Her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesini artık internet üzerinden izleme imkanı bulunuyor. Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Beldemize kurduğumuz canlı yayın sistemleri ile Kuzuluklu vatandaşlarımız Dünyanın neresinde olursa olsun Kuzuluk'u canlı olarak izleme ayrıcalığı yaşayacak . Ayrıca beldemize ziyarete gelen ve özlemini çeken birçok aile kuzuluk.bel.tr web sitemizden birebir canlı olarak izleyebilecekler" dedi. Kuzuluk Belediyesi Önü kavşak, İhlas Kaplıca Evleri Önü ve Lunapark kavşağı olmak üzere 3 adet canlı yayın www.kuzuluk.bel.tr adresinden izlenebilecek. 


Türkiye...