07 / 05 / 2024

Kuzuluk canlı izle

Kuzuluk canlı izle

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesi internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek...

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün atağa geçti Gram altın fırladı. Altın fiyatları bugün en kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Gram altın bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Altının onsu 1933 dolara kadar gerilerken gram altın ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları çakılıyor! Gram altın, çeyrek altın resmen eridi! 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altın  fiyatları ikici seçim ve Fed faiz kararı etkisi ile resmen eridi Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 22 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe artışla başladı. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?  20 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında yer yerinden oynadı! Gram altın esti, çeyrek altın gürledi! 12 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatlarında haftanın son işlem gününde yer yerinden oynadı. Seçime sayılı günler kala altına olan talep artarken fiyatlar resmen fırladı. Gram altın esti, çeyrek altın gürledi. Altın fiyatları bugün ne kadar? 12 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Et ve Süt Kurumu besi çiftliği kuruyor! Canlı stok yönetimiyle kırmızı et fiyatları düşecek! 

ESK Genel Müdürü Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde besi çiftliği kurmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, canlı stok yönetimi ile ilgili konuştu. 

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Hafta sonu altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Hafta sonunun son günü yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? merak ediyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları.

Altın gaza bastı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan acil baksın! 6 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

6 Nisan Perşembe altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın gaza bastı ve 2020 dolara kadar yükseldi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın kaç lira?  6 Nisan 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları dalgalanıyor! Altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden acil bakın! 4 Nisan canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dolar kurundaki hareketlilikle birlikte dalgalanmaya devam ediyor. Özellikle altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları 4 Nisan 2023.

24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları

24 Mart Cuma altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakındann takip ediliyor. Merkez Bankası kararı sonrası altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. 24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? Hemen bakın! İşte 20 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün son zamanların en yüksek seviyesine çıktıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 20 Mart 2023 altın fiyatlarına hemen bakın. 

Altın rekora tırmanıyor! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 17 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı bugün 1931 dolara kadar yükseldi. Ons altından destek alan gramn altın resmen rekora tırmanıyor. Bugü gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 17 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Kuzuluk canlı izle Haberi

Kuzuluk canlı izle

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde Kuzuluk beldesi 24 saat canlı olarak izlenebilecek. 


Her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesini artık internet üzerinden izleme imkanı bulunuyor. Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Beldemize kurduğumuz canlı yayın sistemleri ile Kuzuluklu vatandaşlarımız Dünyanın neresinde olursa olsun Kuzuluk'u canlı olarak izleme ayrıcalığı yaşayacak . Ayrıca beldemize ziyarete gelen ve özlemini çeken birçok aile kuzuluk.bel.tr web sitemizden birebir canlı olarak izleyebilecekler" dedi. Kuzuluk Belediyesi Önü kavşak, İhlas Kaplıca Evleri Önü ve Lunapark kavşağı olmak üzere 3 adet canlı yayın www.kuzuluk.bel.tr adresinden izlenebilecek. 


Türkiye...