05 / 05 / 2024

kyk borç faizi ödemesi

kyk borç faizi ödemesi

Sosyal medyada başlayan ve Türkiye'nin gündemine oturan KYK borçlarına gelen aşıır zamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de konuyla ilgili konuşan Erdoğan, gençlerin merak ettiği konular hakkında konuştu.

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

Öğrenciler dikkat! 2023 KYK kredi borçları siliyor mu? İşte son gelişmeler!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alırken geri ödemeli kredi alan ve belirlenen tarihlerde borçlarını ödemeyenler, KYK son dakika gelişmeleri takip ediyor. Peki, KYK borçları silinecek mi? İşte detaylar...

Dar gelirliye müjde! Borçlar siliniyor! Zaman tükeniyor başvuruları sakın kaçırmayın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden dolayı Meclis çalışmalarına ara vermişti. Meclis'in yeniden açılması ile birlikte EYT, gecikme faizi, idari para cezaları, borç yapılandırmaları gibi pek çok konu görüşülüyor. İşte borçların silineceği tarih ve detaylar!

Bu paket borçları siliyor! SGK, GSS, KYK, trafik cezası olanlara duyurulur! Bunu yapanın borcu kalmıyor!

Borç yapılandırma, borç silme ile ilgili son detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Çünkü pek çok borç ve cezanın silinmesi gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

KYK borcu tamamen silindi mi? KYK kredisi faizleri silindi mi?

KYK borç sorgulaması neredeyse her gün ilgili kişiler tarafından yapılmaktadır. KYK borcunun silinip silinmediği büyük bir merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

KYK borçları ne zaman siliniyor? KYK borç faizleri silinecek mi?

KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili beklenen karar mecliste geçen torba yasa teklifinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Bu gelişmeden sonra KYK borç faizleri silindi mi, ne zaman silinecek sorularının yanıtları aranıyor.

KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? KYK faizleri Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından neredeyse her gün araştırılmaktadır. Peki KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? İşte detaylar!

KYK borçları, sicil affı, maske cezaları, işçilere fatura desteği... Milyonları ilgilendiren düzenleme yürürlükte!

KYK borç faizlerinin silinmesi, icra takibindeki 2 bin lira ve altı alacakların tasfiyesi, senet ve kredi borçları için sicil affı gibi değişiklikleri kapsayan ekonomik düzenlemeler resmen yürülüğe alındı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o düzenlemenin detayları...

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek?

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek? soruları merakla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

KYK borcumu nasıl öğrenirim?

KYK borçlarının ne zaman silineceğinin yanıtı milyonlarca kişinin merak ettiği bir konudur. Onun dışında “KYK borcumu nasıl öğrenirim?” sorusu da sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

İşte KYK borçlarında faizlerin silinmesiyle ilgili yeni detaylar

Öğrencilerin merakla beklediği KYK kredi borcu faizlerinin silinmesine yönelik yöntemler netleşti.

kyk borç faizi ödemesi Haberi

kyk borç faizi ödemesi

Üniversite öğrencilerinin eğitim haytları döneminde aldıkları öğrenim kredilerine gelen Üretici Enflasyonu’na endeksli faiz yükü sosyal medyada gündem oldu. Öğrencilerin aşırı faize karşı yaptıkları paylaşımlar ndeniyle Hazine ve Maliye Bakanlığı söz konusu KYK borçlarının ödenmesine ilişkin bir çalışma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a öönümüzdeki 18 Temmuz'da yapılacak sunulacak taslak çalışmasının ardından Erdoğan'ın KYK borçlarıyla ilgili çalışmanın detaylarını kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de düzenlenen etkinlik kapsamında KYK borçlarıyla ilgili mesajlar verdi. Erdoğan, ilk kabine toplantısında KYK borçlarıyla ilgili açıklamayı yapacaklarını gençlerin faiz ve enflasyona ezdirilmeyeceğini açıkladı. "Faize karşı olan iktidarın kendileri" olduğunu vurgulayan Erdoğan, "İlk kabine toplantısından sonra bu konuyla ilgili açıklamayı yapacağız. Faize karşı olan bir iktidarız. Gençlerii faize hatta daha da ileri gidiyorum enflasyona kurban etmeyeceğiz. Yapılacak çalışmanın...