05 / 05 / 2024

kyk borç ödemeleri

kyk borç ödemeleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan öğrenim kredisi çeken öğrencilerin borç ödemeleri ne zaman yapılacak. KYK borçları ödenecek mi yoksa silincek mi, hükümetin sosyal medyada gündeme gelen yüksek faiz ödemelerine ilişkin geliştirdiği iki formülü ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK borcuna zam ve enflasyon çıkışı! KYK borçları silinecek mi?

Sosyal medyada başlayan ve Türkiye'nin gündemine oturan KYK borçlarına gelen aşıır zamlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemine geldi. 15 Temmuz'un 6. yıldönümünde Saraçhane'de konuyla ilgili konuşan Erdoğan, gençlerin merak ettiği konular hakkında konuştu.

Kiracılar dikkat! Ödeme yaptığınız kiradan borçlu çıkmayın...

Ev sahipleri kira ödemeleri ile alakalı olarak oldukça değişik isteklerde bulunabiliyorlar. Öyle ki kiracılar dikkat etmezlerse ödedikleri kiralardan borçlu bile çıkabilirler.

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

Borcu olanlar dikkat: Borç yapılandırma ödemeleri için son gün!

Sigorta prim borçları ve yapılandırma kapsamındaki vergiler ile idari para cezalarına dair borçların ödenmesindeki uzatılan süre bugün sona eriyor.

Vergi borcu olanlar dikkat! Borç yapılandırmada bugün son gün! Elinizi çabuk tutun!

Vergi borcu olanları yakından ilgilendiren borç yapılandırmada birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. İşte ayrıntılar...

Cari açık büyüyor! Dış finansman ödemeleri için acilen 210 milyar dolar lazım!

Ekonomideki kötü gidiş, cari açığın artması, dış borç geri ödemeleri ve deprem maliyetleri nedeniyle yaklaşık 210 milyar dolarlık bir dış finansmanın Türkiye’ye giriş yapması gerekiyor.

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

Öğrenciler dikkat! 2023 KYK kredi borçları siliyor mu? İşte son gelişmeler!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alırken geri ödemeli kredi alan ve belirlenen tarihlerde borçlarını ödemeyenler, KYK son dakika gelişmeleri takip ediyor. Peki, KYK borçları silinecek mi? İşte detaylar...

Bu paket borçları siliyor! SGK, GSS, KYK, trafik cezası olanlara duyurulur! Bunu yapanın borcu kalmıyor!

Borç yapılandırma, borç silme ile ilgili son detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Çünkü pek çok borç ve cezanın silinmesi gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

Hesaplara toplu para yatacak! Başvuranlar Ziraat Bankası'nda kuyruğa girecek! TCKN 0,2,4,6,8 olanlar peş peşe çekecek...

KYK burs ve kredi 2022-2023 yılı rakamları belli oldu. Burs ve krediden faydalanan öğrenciler "KYK bursu ne zaman yatacak?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki 2023 KYK burs ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar...

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi belli oldu mu?

Milyonlarca üniversite öğrencisi tarafından merakla beklenen KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçları 16 Aralık Cuma günü belli oldu. Peki, KYK burs ve kredi ödemeleri başladı mı? 2022 KYK burs ödeme takvimi açıklandı mı? İşte detaylar...

kyk borç ödemeleri Haberi

kyk borç ödemeleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenim kredisi borçları ne zaman ödenecek, hükümet KYK vorçlarını silecek mi yoksa faizlere uygulanan oran mı düşürülecek? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada gündeme gelen haberler sonrasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Faizli parayı ödemeyin' çağrısı üzerine 'Faize karşı olan hükümet biziz' çıkışı yaptı.

KYK kredilerinde, anaparanın dört katına çıkan faizlerle karşılaşan üniversite mezunlarının tepkileri üzerine iktidardan yeni adım geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile borçlara ilişkin yürüttüğü çalışmada iki formül geliştirildi. 

Dört yıldır bekleyen öğretmen ataması, 3600 ek gösterge gibi bazı konularda adımlarını atan iktidar, seçim öncesi son hamlesini ÜFE oranıyla hesaplanan ve geri ödeme miktarı neredeyse dörde katlanan KYK borçları üzerinden yapmaya hazırlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öğrencilerin KYK borçlarına yönelik “Faizleri ödemeyin” çağrısının ardından iktidar,...