04 / 05 / 2024

kyk borcu

kyk borcu

Milyonlarca insanı kapsayacak olan torba yasa için sayılı günler kaldı. Torba yasa, KYK borçlarını, maske ve sokağa çıkma yasağı cezaları, kredi kartı borçları gibi konuları ele alırken detaylar ise tek tek belli olmaya başladı… İşte detaylar…

EYT, asgari ücret, icra ve KYK borçları... Milyonları ilgilendiren konularda şok gelişme! Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT, öğrencilerin merakla beklediği KYK borçlarının silinmesi, asgari ücret ve konut fiyatlarını düşürecek sosyal konut projesi uygulamaları peş peşe hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Borç yapılandırma detayları peş peşe geldi! 48 ay taksit ve yüzde 90 indirim fırsatı! Vergi affı başvuruları ne zaman? 

KYK borcu, trafik cezası, vergi borçlarını da kapsayan vergi affı ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Vergi affı başvuruları ne zaman? Hangi borçlar silinecek, hangi borçlar taksitle ödenebilecek?

KYK'dan trafik cezasına onlarca cezaya af kapıda! Borçların tamamı devreye alındı: Milyonların borcu tek kalemde silinecek!

Tarihin en büyük vergi affı yolda. Bu kapsamda borcu olan vatandaşlar konuya ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

KYK borcu kaç ayda bir ödenir? KYK geri ödemeli kredi herkese çıkar mı?

KYK borcu ve KYK geri ödemeli krediye dair öğrencilerin kafalarını kurcalayan pek çok husus vardır. İşte o hususlardan bazıları ve bu konuya dair sorulan sorular!

KYK borcu tamamen silindi mi? KYK kredisi faizleri silindi mi?

KYK borç sorgulaması neredeyse her gün ilgili kişiler tarafından yapılmaktadır. KYK borcunun silinip silinmediği büyük bir merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Öğrencilere müjde geldi! KYK borcu artık faizsiz ödenecek! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Öğrencilere müjde geldi! Resmi Gazete'de yayımlandı! Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurt Hizmetleri Kanunu'nda yapılan değişiklik ile birlikte öğrenim kredisi alanlar borçlarını, aldıkları miktar kadar ödeyecek. İşte detaylar...

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek?

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek? soruları merakla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

İşte KYK borçlarında faizlerin silinmesiyle ilgili yeni detaylar

Öğrencilerin merakla beklediği KYK kredi borcu faizlerinin silinmesine yönelik yöntemler netleşti.

Borçlar siliniyor! Torba yasada neler var? Elektrik faturası, doğal gaz faturası, KYK, icra borcu, yoksul, engelli…

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni torba yasa teklifi son zamanların en önemli gündem maddesi. Elektrik ve doğal gaz faturaları, KYK ve icra borçları için umutlandıran haber geldi. Borçlar silinecek mi? İşte detaylar…

KYK borcu faizi ne zaman silinir? KYK geri ödeme faiz silindi mi?

KYK borcu faizi ne zaman silinir? KYK geri ödeme faiz silindi mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

KYK borcu olanları aman dikkat! Beklenmeyen gelişme herkesi şok etti!

KYK borcu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bu haber tüm KYK borcu olanları ilgilendiriyor. İşte detaylar!

Milyonların cebini ilgilendiren 5 düzenleme geliyor

İlk etapta kamuya maliyeti 56 milyar lirayı bulan 2 önemli adımın atılması için yasal düzenleme yapılacak. KYK borcu olan gençlerin ve fatura borçları icralık olan 6 milyon kişinin gözü kulağı Meclis'ten geçecek torba yasada.

KYK borcu olanlar dikkat! Bakan Nebati beklenen tarihi verdi! İşte detaylar!

KYK kredi borcu olanlar, ne zaman kredi faizlerinin silineceğini sorgulamaya devam ediyor. İşte KYK kredi faizlerine dair son gelişmeler!

KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek?

KYK borçlarına dair araştırmalar devam ediyor. KYK borcu olanlar, KYK borçlarının ne zaman silineceğini merak ediyor. İşte detaylar!

kyk borcu Haberi

kyk borcu

Milyonlarca insanı çok yakında ilgilendiren KYK borçları, maske cezaları, kredi kartı borçları, karşılıksız çek ve senet gibi konularda yapılacak yeni düzenlemeleri içeren torba yasa Meclis’e artık geldi. Önümüzde hafta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlayacak olan torba yasa milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşların çıkacak olan yasa için göz kulağı Meclis'e dönerken AK Parti'den ise konu ile ilgili açıklama geldi.

KYK BORÇLARINDAKİ FAİZLER SİLİNECEK

Yasanın teklifine göre, öğrenim kredisi alan 1 milyon 392 bin kişi ve katkı kredisi alan 26 bin kişinin faizleri bu yasa ile birlikte silinecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, "Öğrenim kredisi almış olan öğrencilerin, borçlarını iki sene sonra başlamak üzere kredi aldığı kadar zaman diliminde, aldıkları miktar tutarında ve aylık olarak dönemler dahilinde...