01 / 05 / 2024

KYK Yapı Kimyasalları

KYK Yapı Kimyasalları

KYK Yapı Kimyasalları, seramik yapıştırıcı ürünleri için EPD belgesi aldı. KYK, bu belgeyle yeşil binalara da çözümler sunabilecek.

KYK Yapı Kimyasalları yeni ürünlerini 2015 Yapı Fuarı'nda tanıtacak!

Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren KYK, yeni ürünlerinin tanıtımını Yapı Fuarı'nda yapmayı planlıyor. KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, bu yıl fuarda iki alanda ürünlerini sergileyeceklerini söyledi..

Mantolama kışın soğuktan, yazın sıcaktan koruyor!

Isı yalıtımının yalnızca soğuktan koruduğu yönündeki inanış yavaş yavaş kırılıyor. Kuzey bölgelerinin yanı sıra karasal iklimin hakim olduğu İç Anadolu Bölgesi’nde de ısı yalıtımı günden güne yaygınlaşıyor...

KYK, Yapı Fuarı’nda yalıtım çözümlerini sundu!

Yapı Fuarı’na katılan KYK Yapı Kimyasalları, su ve ısı yalıtımına yönelik çözümlerini canlı uygulamalarla tanıttı. KYK, fuarın açık alanında gerçekleşen uygulamalarının yanı sıra Eğitim Tırı ile de katılımcıları bilgilendirdi...

KYK Yapı Kimyasalları, Yapı Fuarı'nda stand açacak!

KYK Yapı Kimyasalları, 36.Yapı Fuarı Açık Alan 211 numaralı standında yerini alacak...

KYK, yalıtım çözümlerini Yapı Fuarı’nda tanıtacak!

24-28 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek Yapı Fuarı’na katılan KYK Yapı Kimyasalları, su ve ısı yalıtımına yönelik çözümlerini canlı uygulamalarla tanıtacak

Onur Sürmeli: Mantolama binaların ömrünü uzatıyor!

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, mantolamadaki yanlış uygulamaların hasar ve performans kaybına yol açtığını vurgulayarak doğru bilinen 10 yanlışı paylaştı

Binalara ısı yalıtımı yapılmamasının maliyeti oldukça yüksek!

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, yalıtım sektöründeki büyümeye rağmen Türkiye’deki konutların yüzde 88’inde ısı yalıtımı bulunmadığını kaydetti

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Uniseal Yapı Kimyasalları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Şahin ve Özlem Şahin ortaklığında kuruldu.

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Tr Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topalbebek tarafından kuruldu.

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Pekmezci tarafından kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Şatır tarafından kuruldu.

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Ferhat Erk ve Sefa Sarı ortaklığında kuruldu. 

KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2022? KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır?

KYK burs taahhütname onayı, burs almaya hak kazanan öğrenciler tarafından araştırılmaktadır. İşte KYK burs taahhütname onayı ne zaman 2022? KYK burs taahhütname onayı nasıl yapılır? sorularının detayları!

KYK burs başvuruları başladı mı 2022, ne zaman? Yükseköğrenim KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK burs başvurusu, ÖSYM'nin YKS öncelik sonuçlarını açıklamasıyla öne çıkan konulardan biri oldu. 2022 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri öğrenciler tarafından izleniyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman ve başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK burs ve kredileri bayramdan önce yatırılacak mı? KYK 2022 Mayıs ayı burs ve kredi ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca öğrencinin dört gözle beklediği Mayıs ayı burslarında detaylar netleşiyor. Peki KYK Mayıs 2022 bursları ne zaman yatırılacak? KYK Mayıs 2022 burs ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbm İzolasyon Yapı Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mert Bulut ve Serdar Bakan ortaklığında kuruldu.

Admıx Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admıx Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Emrah Yılmaz tarafından kuruldu. 

KYK Yapı Kimyasalları Haberi

KYK Yapı Kimyasalları

KYK Yapı Kimyasalları, seramik yapıştırıcı ürünleri için EPD belgesi aldı. KYK, bu belgeyle yeşil binalara da çözümler sunabilecek.


KYK Yapı Kimyasalları, Eskişehir, Samsun, Adana ve Diyarbakır tesislerinde üretmiş olduğu seramik yapıştırıcı ürünlerine tüm pazarlarda geçerli uluslararası onaylı ve EN 15804 Avrupa normu uyumlu Çevresel Ürün Beyanı - Environmental Product Declaration (EPD) belgesini aldı. KYK, bu belgeyle yeşil ve sürdürülebilir yapıların tercih edilen markası olma hedefine ulaştı. Toplamda 600 bin ton üretim kapasitesine sahip 4 modern üretim tesisinde üretim yaptıklarını anlatan KYK Yapı KimyasaUarı'nın Yönetim Kurulu Başkan C. Onur Sürmeli, EPD Belgesini Standart, Geliştirilmiş, Teknik ve Yüksek performanslı olarak sınıflandırılan seramik yapıştırma harçlarında S-P-00835 EPD Kayıt numarası ile uluslararası seviyede onaylatmış olduklarını açıkladı. Yapı sektörünün ihtiyacı olan sürdürülebilir çözümler ürettiklerini açıklayan...