06 / 05 / 2024

Kylie Jenner Beverly Hillsteki evi

Kylie Jenner Beverly Hillsteki evi

30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jıahao Lı tarafından kuruldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

ABD'deki Beverly House 600 bin dolara kiralandı!

Amerika'da Los Angeles eyaletinde bulunan Beverly House 135 milyon dolarlık ev satıcı bulamayınca  600 bin dolara kiralandı.

Kylie Minogue Melbourne'deki evini satıyor!

Ünlü Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, 1990'da yatırım için 185 bin dolara bir ev satın almıştı. Ünlü isim, Melbourne'deki bu evini 1.715 milyon dolara satışa sundu.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Cindy Crawford Beverly Hills'teki evini sattı!

Ünlü model Cindy Crawford, Beverly Hills'teki evini sattı. Crawford evini 13,5 milyon dolara sattı.

Channing Tatum ve Jenna Dewan evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı!

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerini sonlandıran Channing Tatum ve Jenna Dewan boşanmalarının sonrasında Beverly Hills’teki evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Nusret, 24'üncü mağazasını Beverly Hills'te açacak!

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, 6 farklı ülkedeki 24'üncü restoranını açmak için kolları sıvadı. Beverly Hills'teki açılacak mağaza altın kaplama bifteğin fiyatı, 800 sterlin (9.390 TL) olarak belirlendi. 

Kylie Jenner 15 milyon dolara arsa satın aldı!

Satın aldığı lüks malikanelerle gündem olan model Kylie Jenner inşaat işine girdi. Güzel model, kendisi için saray yaptıracak.

Kylie Jenner Beverly Hillsteki evi Haberi

Kylie Jenner Beverly Hillsteki evi

Ünlüler dünyasının 30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bi malikane aldı. Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşayacağı evi için kesenin ağzını açtı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Jenner, 8 aylık kızları Stormi ile yakında taşınacakları malikane için 13 milyon dolar ödedi.  

7 yatak odası, 10 tane banyosu, yüzme havuzu, kendine ait bir sinema salonu ve spor salonu bulunan dev malikanenin ana yatak odası 213 metrekare. İkinci katın tamamını kaplayan bu yatak odasının yanında bir de ebeveyn banyosu bulunuyor. 

1971 yılında inşa edilen ev daha önce 6.3 milyon dolara bir önceki sahibine satılmıştı. Malikane, 2017 yılında modernize edilip yeniden satışa...