03 / 05 / 2024

Kylie Minogue evi

Kylie Minogue evi

Ünlü Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, 1990'da yatırım için 185 bin dolara bir ev satın almıştı. Ünlü isim, Melbourne'deki bu evini 1.715 milyon dolara satışa sundu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Kylie Minogue Melbourne'deki evini satıyor!

Ünlü Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, 1990'da yatırım için 185 bin dolara bir ev satın almıştı. Ünlü isim, Melbourne'deki bu evini 1.715 milyon dolara satışa sundu.

Kylie Jenner'ın 6 milyon dolarlık evi şoke etti!

Keeping Up with the Kardashians adlı bir reality show programı sunan Kozmetik markası sahibi 22 yaşındaki Kylie Jenner'ın California'daki Hidden Hills bölgesinde yer alan 6 milyon dolarlık evi şoke etti...

Tasarımcı Zeynep Kartal, Londra'da mağaza açıyor!

İngiltere'de yaşayan, Lady Gaga ve Kylie Minogue gibi yıldızları giydiren başarılı tasarımcı Zeynep Kartal, moda başkentlerinden biri olan Londra'da mağaza açıyor...

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Kylie Jenner'ın 50 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Kylie Jenner henüz 21 yaşında ama serveti dudak uçuklatıyor. Kylie Jenner'ın servetinin 1 milyar dolara ulaştığını söyleniyor. 

Kylie Jenner'in 50 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor!

Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Kylie Jenner henüz 21 yaşında ama serveti dudak uçuklatıyor. Keeping Up with the Kardashians aile reality şovlarında rol alan ünlü yıldız güzelliğinin yanı sıra yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı!

30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

İşte Kylie Jenner'ın Calabasas'taki evi!

Gösteri dünyasının ünlü ve zengin kişileriniden Kardashian Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie yaşıyor. Genç kız yalnız başına yaşayacağı ilk evini henüz 17 yaşındayken satın aldı.

Kylie Jenner 2.7 milyon dolara ev aldı!

Kylie Jenner, Calabasas'ta yaşıtlarının hayalini bile kuramayacağı bir malikane satın aldı. Jenner'ın yeni evi Akdeniz tarzında inşa edildi. Evde beş yatak odası ve altı banyo bulunuyor.

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

İBB'nin Yaşam Evi ne zaman yaşamaya başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal Yakacık'ta yaptırılan Sanatçı Yaşam Evi ne zaman hizmete girecek

İzmir Şirince'de Rum evi binasında satılık cafe ve restoran! 600 bin TL'ye!

İzmir Selçuk Şirince'de Cevahir İlhan tarafından cafe ve restoran olarak işletilen otantik Rum evi 600 bin lira tahmini fiyatla satışa çıkarıldı

Kylie Minogue evi Haberi

Kylie Minogue evi

Ünlü Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, 1990'da yatırım için 185 bin dolara bir ev satın almıştı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Avustralyalı pop şarkıcısı Kylie Minogue, müzik kariyerinin başladığı yirmili yaşlarında konutu satın aldı ve 31 sene boyunca sahibi oldu.

Kylie Minogue, konutu 1990'da 185 bin dolar bedelle satın almıştı. Şimdi ise 1.715 milyon dolara satışa sundu.

Tamamen beyaz Viktoryan dış cephe şeklinde tasarlanan konutta, parke zeminler, geniş iç mekanlar ve yüksek tavanlar ve eski şömineler bulunuyor. 

Avluya bakan boydan boya pencereleriyle mutfak bölümüne bol miktarda doğal ışık giriyor. Konutta iki yatak odasına, bir banyoya ve tek arabalık bir garaja yer veriliyor. 

Kylie Minogue, Londra’da 25 milyon dolar değerinde bir çatı katı evde oturuyor. Müzik ve oyunculuk kariyerine ilave olarak, Minogue’un geçtiğimiz...