14 / 05 / 2024

kyöler imara açılıyor mu

kyöler imara açılıyor mu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, 30 büyükşehir belediyesinin sınırlarında yer alan kırsal yerleşik alan sınırını 100 metreden 300 metreye yükseltildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Bir oynadıkça kazan türü oyun olarak dikkat çeken Axie Infinity'e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsü üç ay süren bekleyişten sonra yeniden açılıyor. 

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Beykoz’daki 111 bin metrekare ormanlık alan imara açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alanını imara açıyor. Beykoz Çevre Dayanışması, "İstanbul’da kalan son ormanlar buralar" dedi. 

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

kyöler imara açılıyor mu Haberi

kyöler imara açılıyor mu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, 30 büyükşehir belediyesinin sınırlarında yer alan kırsal yerleşik alan sınırını 100 metreden 300 metreye yükseltildi. 

Sözcü Gazetesi'nden Erdoğan Süzer'in haberine göre; ayrıca köylere dışarıdan isteyen herkesin konut inşa etmesinin önü de açılmış oldu. Aynı zamanda bu değişiklikler, köylerdeki nüfusun giderek düştüğü bir dönemde gerçekleştirildi. 

Köyleri adeta küçük kentler hale getirecek düzenlemelerin iptal edilmesi amacıyla Danıştay'a dava açıldı. İtiraz dilekçesinde köy hayatı, tarım, yayla, kıyı ve ormanların geleceğiyle ilgili endişelere yer verildi. 

AYNI PARSELE 3 VİLLA

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 11 Temmuz tarihinde yönetmeliğin 4'üncü maddesinde gerçekleştirdiği değişiklikle, belediye ve mücavir alan sınırları dışında kalan köy ve mezraların yerleşik alan ve civarına yeni bir tanımlama yaptı. Yönetmelik değişikliğiyle, 30 büyükşehir sınırında...