18 / 05 / 2024

Ladik turizmi son durum

Ladik turizmi son durum

Başkan ÖZBALCI, ’’Ladik turizm şehri ve yaylara sahip bir yer. Akdağ Kayak tesisimiz kış aylarında kayak sporu, yaz aylarında da çim kayağı sporu için tercih ediliyor.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap AGG başvuruları!

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap Alt Gelir Grubu (AGG) başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 5 adet dairenin açık satış ile satışa sunulduğu projede son başvurular 29 Eylül'de alınacak.

Ladik Belediyesi'nin konut projesi son sürat devam ediyor!

İnşaat çalışmalarına Ağustos 2016'da başlanılan Ladik Belediyesi konut projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap son başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Uygulaması kapsamındaki 17 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Samsun Ladik TOKİ 2.Etap son başvuru!

Samsun Ladik TOKİ 2.Etap son başvuru işlemleri devam ediyor. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap son başvuru!

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 118 bin 437 TL'den başlıyor.

Samsun Ladik TOKİ 2.Etap son başvuru günü!

180 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 118 bin 437 TL'den başlıyor. İşte Samsun Ladik TOKİ 2.Etap son başvuru günü...

Samsun Ladik TOKİ Evleri son başvuru günü!

Samsun Ladik TOKİ Evleri son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirtiliyor. 180 aya kadar vade fırsatı sunan projede 15 bin 285 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi!

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlendi. Toplamda 20 adet konutun açık satışa sunulduğu projede aylık taksitler 453 TL'den başlıyor.

Samsun Ladik TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Samsun Ladik TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek. Son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirlenen projede 15 bin 285 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap konut başvuruları!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap konut başvuruları için son gün bugün. Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilen projede 102,5 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Ödeme planı kapsamında 120 ay vade uygulanan projede aylık taksitler 689,01 TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Ladik 1. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Konya Sarayönü Ladik 2. Etap başvuruları bugün son. Toplamda 38 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

Ladik turizmi son durum Haberi

Ladik turizmi son durum

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN ilçemizi ziyaret etti.İlçe Kaymakamı Mustafa TEMİZ, Belediye Başkanı Selim ÖZBALCI, Garnizon Komutan Vekili J. Kd. Başçavuş Onur TÜRKYILMAZ, Emniyet Müdürü Şahin OKYAZ, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret BAŞTAN, CHP İlçe Başkanı Necati AKDEMİR, daire amirleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali İbrahim ŞAHİN, kaymakamlık makamında ilçemiz sorunları hakkında bilgi aldı.


Belediye Başkanımız Selim ÖZBALCI, uygulama alanı Saray Mahallesi’nden, yayla şenlikleri alanı ve Akdağ Kayak Merkezine aktarması olan teleferik projesini  gündeme alarak, teleferik projesi ve  projeyle ilgili uğraşları hakkında bilgi verdi. Başkan ÖZBALCI, ’’Ladik turizm şehri ve yaylara sahip bir yer. Akdağ Kayak tesisimiz kış aylarında kayak sporu,  yaz aylarında da çim kayağı sporu için tercih ediliyor. Bu projeye sadece Ladik’in değil, Samsun’un da sahiplenmesi gerekiyor. Önce valiliğimiz...