05 / 05 / 2024

Lal Değerleme ulaşım

Lal Değerleme ulaşım

Lal Gayrimenkul Değerleme, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için gerçekleştirilen özel bir etkinlikle kutladı.Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

İzmir'de toplu ulaşıma zam! İşte yeni tarife!

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli sayılacak yeni fiyat tarifesine göre 4.7 lira olan tam biniş ücreti, 6.5 liraya yükseltildi.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sarphan Finanspark projesindeki 2 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Sarphan Finanspark" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım (853 Ada 10 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Lal Değerleme ulaşım Haberi

Lal Değerleme ulaşım

23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması sebebiyle kutlanmaya başlayan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilen özel bir etkinlik ile kutladı.

Bu özel günün anlam ve önemine uygun bir şekilde çocukların güzel bir gün geçirmeleri hedefi ile planlanan etkinlik için ofis içerisinde balonlar ile süslemeler yapıldı. Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. yöneticileri, çalışanlar, çalışanların aileleri ve çocuklar ile büyük bir aile olarak gerçekleştirilen keyifli kahvaltının ardından çocuklardan bazıları 23 Nisan ile ilgili şiirler okurken, küçük yaşta olanlar da merakla onları izledi. Şiirlerin ardından hediyelerini alan çocuklar, bir günlüğüne...