27 / 07 / 2024

Lalay Nişantaşı ürünleri

Lalay Nişantaşı ürünleri

“ Ülkemizin geçmişte kalmış değerlerini bugüne taşımak ve Türkiye için özgün bir marka yaratmak ” fikri ile 2007 yılında kurulan Lalay, istikrarlı gelişimini sürdürüyo r...

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

TMSF, Leziz Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret AŞ'nin İzmir'deki varlıklarını satışa çıkardı.

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Nilay Dorsa: Nişantaşı’na taşındım!

“Caka” isimli yeni şarkı çıkaran Nilay Dorsa, uzun zamandır tasarladığı Nişantaşı'ndaki evine bayramdan sonra taşındı.

Halk GYO Nişantaşı Binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Nişantaşı Binası" 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınladı...

Lalay Nişantaşı ürünleri Haberi

Lalay Nişantaşı ürünleri

Anadolu kültürünün doğal ve etkileyici formlarını önce ülkemiz insanına hatırlatmayı, sonrasında da yurt dışında tanıtmayı amaçlayan Lalay’ın yeni mağazası, Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda açıldı.

Çarşının üst katındaki 50 numaralı mağazada hizmete giren Lalay’ın geniş ürün yelpazesinde Anadolu Kültürü ile gönül bağını koparmamış zanaatkarların, el sanatçılarının, ustaların halen azimle yarattığı eşsiz değerler yer alıyor.

Bu değerler arasında tekstil ürünleri önemli bir yer tutuyor. Sümerbank’ın ilk kullandığı teknolojiye sahip “kara” ve “el dokuma” tezgahlarda geleneksel usullerle yüzde yüz doğal malzemelerle üretilen peştamaller, peşkirler, bornozlar ve havlular büyük beğeni topluyor...

Lalay’ın sosyal sorumluluk misyonuyla üretip günümüz hayatına armağan ettiği ev ve yaşam ürünleri arasında pamuk yorganlar, yatak çarşafları, doğal sabunlar, hamam takımları, bakır el işleri, kilimler, terlik-yemeni-çanta-heybe-şal-pareo ve takı gibi aksesuarlar da yer alıyor.

Bu misyon doğrultusunda...