16 / 05 / 2024

LAMP 83 ayakkabı dünyası

LAMP 83 ayakkabı dünyası

Aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83, sektörünün lider firmalarından Ayakkabı Dünyası’nın İstanbul’daki yeni genel merkezini aydınlattı.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi yüzde 0.83 arttı! 

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mart ayında yüzde 0,83 artış kaydederek 77,01 puana ulaştı. 

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Bodrum'da konut satışları yüzde 83.1 arttı!

Bodrum'a yabancı ve yerli yatırımcıların pandemiye rağmen ilgisi devam ediyor. İlçe merkezinde konut satışları Haziran-Ağustos döneminde yüzde 83.1 arttı. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,13-2,14 TL fiyat aralığından 3 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu.

İnşaat malzemeleri endeksi Kasım'da yüzde 1,83 arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Kasım 2020 fiyat indeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre inşaat malzemeleri grubunda yüzde 1.83 arttı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 83'üncü sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 83'üncü sayısı yayınlandı...

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ak ve Timur Özlü ortaklığında kuruldu.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi yarın!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Merkez Bankası rezervleri 83 milyar 595 milyon dolara düştü!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri geçen hafta 43 milyon dolar azalarak 83 milyar 595 milyon dolara indi.

Ayakkabı Dünyası VEGA İstanbul'da mağaza açtı!

Yatırımlarına devam eden Ayakkabı Dünyası, sezonun en çarpıcı modellerini VEGA İstanbul’daki yeni mağazasında ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

TOKİ Manisa 83 konut ihalesi 23 Ekim'de!

Manisa ili Köprübaşı İlçesi 83 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

LAMP 83 ayakkabı dünyası Haberi

LAMP 83 ayakkabı dünyası

Ayakkabı mağazacılığının önde gelen firmalarından Ayakkabı Dünyası, Ankara’da bulunan genel merkez ofisini İstanbul’a taşıdı. Mimari tasarımı ve projesi firma bünyesindeki mimarlar tarafından dizayn edilen Ayakkabı Dünyası genel merkez ofisi, özel tasarım ürünler ile aydınlatıldı.


Firma, genel merkezinin aydınlatmasını, aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83’e emanet etti. Maslak’taki USO Center’da bulunan yeni genel merkez ofisi, 1.300 m2’lik kullanım alanına sahip olup iki kattan oluşuyor. Açık ofis konseptinde tasarlanan merkez, dinlenme alanı, showroom, çalışma ofisleri, yönetici ve toplantı odalarından oluşuyor. 



Toplam 302 adet LAMP 83 ürünü kullanılan projenin aydınlatmasında, çalışanların verimli ve rahat çalışmasını sağlayacak görsel konforun yanı sıra, sadece LED’li ürünlerin kullanımı ile enerji tasarrufu yapılması ön planda tutuldu.


Genel aydınlatmada, LAMP 83’ün projelere özel ürün tasarlama ve üretme kabiliyeti...