06 / 05 / 2024

LAMP 83 istanbul yapı fuarı

LAMP 83 istanbul yapı fuarı

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yaşamaya elverişli konut kalmadı: 83 bin 726 ilandan yalnızca 6'sı BM kriterlerine sahip!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'da BM’nin "yaşamaya elverişli konut" tanımına 83 bin 726 konut ilanından yalnızca 6'sının uygun olduğuna dikkat çekti.

Skyland İstanbul’da rezidans ve ofislerin yüzde 83’ü satıldı!

İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da yaşamın başlaması ile birlikte satış oranları yüzde 83 oldu..

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

LAMP 83’e Yapı Fuarı'nda büyük ilgi!

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

LAMP 83’ten 2017 aydınlatma çözümleri!

Aydınlatma sektöründe son teknoloji ve uzun ömürlü ürünleriyle dikkatleri çeken LAMP 83, 2017 aydınlatma trendlerini mekanlara getiriyor…

LAMP 83, Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 40 tasarruf sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Ayakkabı Dünyası, LAMP 83 ile yüzde 40 enerji tasarrufu sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor.

Alman Biesterfeld, İstanbul ofisinde LAMP 83'ü tercih etti!

Aydınlatma aygıtları üretiminin lider Türk firması LAMP 83, dünyanın önde gelen kimyasal ve plastik madde üreticilerinden Alman firması Biesterfeld’in İstanbul merkez ofisini aydınlattı.

Ayakkabı Dünyası'nın genel merkez ofisi LAMP 83 ile aydınlatıldı!

Aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83, sektörünün lider firmalarından Ayakkabı Dünyası’nın İstanbul’daki yeni genel merkezini aydınlattı.

Hüseyin Özyurt: İstanbul'da yüzde 83 yüzme alanı kullanılabilir!

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şube Müdürü Hüseyin Özyurt, analiz sonuçlarına göre İstanbul'da 83 yüzme alanının tamamının kullanıma uygun olduğunu belirtti.

Lamp 83 yeni fabrikasında büyümeye devam ediyor!

Lamp 83 yeni fabrikasında büyümeye devam ediyor. Lamp 83, artık tüm faaliyetlerini de İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ nde yer alan yeni fabrika binasında sürdürecek.

LAMP 83 istanbul yapı fuarı Haberi

LAMP 83 istanbul yapı fuarı


Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan WIGGLE ile birlikte LAMP 83’ün tüm yeni ürün ve uygulamaları, TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 10. salon 221 numarada yer alan LAMP 83, gerek sergilediği ürün, sistem ve projeler, gerekse stant tasarımı ile birlikte, ziyaretçilerine sıra dışı bir deneyim yaşatıyor.


Her zamanki gibi, ışık kalitesi, tasarım, verim, uzun ömür, dayanıklılık ve teknolojik açılardan sektör ortalamalarından çok daha farklı olan LAMP 83 ürün ile uygulamaları, Tuhan Mimarlık firması ile birlikte tasarlanan standartların dışında bir tasarıma sahip stantta dokuz farklı bölümde sergileniyor.


Standın gerek dış cephesinde, gerekse iç bölümlerinde yerini alan WIGGLE, hiç şüphe yok ki 40. Yapı Fuarı’nın, aydınlatma anlamında en çok dikkat çeken ürünü oldu. WIGGLE, ister...