16 / 05 / 2024

LAMP 83 sahibi kimdir

LAMP 83 sahibi kimdir

Aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83, sektörünün lider firmalarından Ayakkabı Dünyası’nın İstanbul’daki yeni genel merkezini aydınlattı.

Konyaaltı'da 83 yaşındaki Elif ninenin ev hayali gerçekleşti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Karatepe Mahallesi’nde zor şartlarda yaşayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Elif Yıldırım’ı ev sahibi yaptı.

Akfen GYO’nun otel gelirleri 83,7 milyon TL’ye ulaştı!

Akfen GYO’nun Türkiye’de sahibi olduğu 15 otelin ortalama oda fiyatı geçen yıla göre yüzde 20’lik artışla 231 liraya çıktı. Toplam elde edilen gelir ise yüzde 18 artarak 83,6 milyon liraya ulaştı...

TOKİ'den 81 yeni proje! En ucuzu 83 bin TL!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ 81 ilde bulunan konutları için başvuruları alıyor. Satışa sunulan konutların fiyatları 83 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den Kırklareli'ye 83 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Pehlivanköy'de 83 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye 83 bin TL'ye ev!

TOKİ, 28 ilde 4 binden fazla konutu açık artırma usulüyle satışa çıkardı. TOKİ, emekli ve dar gelirlileri 300 liradan başlayan taksitlerle 83 bin TL'ye ev sahibi yapıyor.

TOKİ'den 83 bin TL'ye 2+1 daire!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ bugün 828 konutu satışa çıkardı. Projeler için en düşük konut bedeli 83 bin 363 TL olarak belirlendi.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

LAMP 83’e Yapı Fuarı'nda büyük ilgi!

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

LAMP 83’ten 2017 aydınlatma çözümleri!

Aydınlatma sektöründe son teknoloji ve uzun ömürlü ürünleriyle dikkatleri çeken LAMP 83, 2017 aydınlatma trendlerini mekanlara getiriyor…

LAMP 83, Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 40 tasarruf sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Ayakkabı Dünyası, LAMP 83 ile yüzde 40 enerji tasarrufu sağladı!

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor.

LAMP 83 sahibi kimdir Haberi

LAMP 83 sahibi kimdir

Ayakkabı mağazacılığının önde gelen firmalarından Ayakkabı Dünyası, Ankara’da bulunan genel merkez ofisini İstanbul’a taşıdı. Mimari tasarımı ve projesi firma bünyesindeki mimarlar tarafından dizayn edilen Ayakkabı Dünyası genel merkez ofisi, özel tasarım ürünler ile aydınlatıldı.


Firma, genel merkezinin aydınlatmasını, aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83’e emanet etti. Maslak’taki USO Center’da bulunan yeni genel merkez ofisi, 1.300 m2’lik kullanım alanına sahip olup iki kattan oluşuyor. Açık ofis konseptinde tasarlanan merkez, dinlenme alanı, showroom, çalışma ofisleri, yönetici ve toplantı odalarından oluşuyor. 



Toplam 302 adet LAMP 83 ürünü kullanılan projenin aydınlatmasında, çalışanların verimli ve rahat çalışmasını sağlayacak görsel konforun yanı sıra, sadece LED’li ürünlerin kullanımı ile enerji tasarrufu yapılması ön planda tutuldu.


Genel aydınlatmada, LAMP 83’ün projelere özel ürün tasarlama ve üretme kabiliyeti...