29 / 04 / 2024

lansman döneminde ev almak

lansman döneminde ev almak

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor. Lansmana çık satış yap dönemi bitti” dedi..

1986-2023 döneminde yapılan özelleştirmelerden 71,5 milyar dolar gelir sağlandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (ÖİB), 1986-2023 döneminde yaptığı özelleştirmelerden 71,5 milyar dolar gelir sağlandı. İşte Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 2023 Yılı Faaliyet Raporu'ndan derlenen o bilgiler...

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Propakt Group imzası ile hayata geçirilen Hillside Koru projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları seçimden bugüne dolar bazında yüzde 15 düştü! Ev satan çok, alan yok...

Konut fiyatları düşmeye başladı. Piyasa durgunlaşırken vatandaşlar yüksek kredi faiz oranları ve ekonomik koşullardan dolayı ev sahibi olamıyor. Peki konut piyasasındaki düşüş devam edecek mi; ev fiyatları ne olur?

Kredi faizleri düşmezse, ev fiyatları ne olur?

Ev sahibi olmak isteyen herkes “Konut fiyatları düşecek mi artacak mı” sorusunun cevabını merakla beklerken kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Konut fiyatlarında düşüş olacağını söyleyen Calman’a bakın vatandaşlar ne dedi? 

Yurt dışında ev ve arsa almayı düşünenler dikkat! Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz!

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yurt dışında ev ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı.

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

Yurt dışından ev alacaklara flaş uyarı: Bunlara dikkat edin, mağdur olmayın!

Türkiye'deki emlak piyasalarında yaşanan durgunluğu bahane eden yurt dışı merkezli gayrimenkul ve inşaat firmaları, Türk yatırımcıları radarına aldı. Peki yurt dışından ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Eğer bu belgeniz yoksa evinizi kiraya veremeyeceksiniz: Ev sahipleri dikkat, belgesi olmayan 100 bin TL ödüyor!

Ev sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Meclis tarafından onaylanan yeni bir düzenleme, ev sahiplerini 100.000 TL ödeme zorunluluğuyla karşı karşıya bırakıyor. Bu yeni düzenleme izin alınmadan yapılacak işlemleri kapsıyor. İşte bu önemli değişikliğin detayları…

Ev sahibinden habersiz yapılan masraf kiradan düşülür mü?

Ev sahibinin haberi olmadan yapılan tadilatın masrafı kiradan düşülebilir mi? Kiralık evlerde yapılan tadilat masraflarının kira ücretinden düşülmesi ev sahipleri açısından büyük sıkıntı yaratıyor.

Bakan Tekin yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yeni kuralları tek tek açıkladı! Uymayana disiplin cezası!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yasakları açıkladı.  Öğrenciler yeni tedbirler ile yeni döneme başlarken yeni kurallara uymayanlara disiplin cezası verilecek. İşte yeni yasaklar... 

Dikkat! Bayram tatilinde sahte kiralık ev tuzağına düşmeyin!

Hafta sonu izin günleri ve Kurban Bayramı ile birlikte dokuz güne uzayabilecek tatil döneminde sahte kiralık ev tuzağına düşmeyin... 

Böylesi ilk defa görüldü! Kiracılı ev, evin fiyatını düşürüyor!

Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir durum görüldü ve deyim yerindeyse devran tersine döndü! Ev sahipleri için garanti niteliğinde olan ev kiralarında durum biraz değişti. Yüzde 25’lik zam sınırıyla tatmin olmayan kiracılar artık ev fiyatlarının düşürülmesini sağlıyor. 

lansman döneminde ev almak Haberi

lansman döneminde ev almak

Konut sahibi olmak isteyenler ile yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan fırsatlarla buluşturan Babacan Holding, inşaat çalışmalarını frene basmadan sürdürüyor. Holding’in yatırımları kesintisiz sürdürme politikası da, ona sektörün en güvenilir şirketlerinden biri olma misyonu kazandırıyor. Holding bünyesinde frene basmadan tam gaz ilerleyen konut projeleri, yüzde sıfır faizle 60 aya kadar vadeli ödeme seçenekleriyle yatırımcılarla buluşturuluyor.

Duran kaybeder

Babacan Holding olarak bugüne kadar her türlü olumsuz ortama rağmen, inşaat faaliyetlerini kesintiye uğramadan sürdürdüklerini hatırlatan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Bu dönemde duran kaybeder. Bizim gibi markalı konut projelerinde frene basmak demek hayatın en büyük hatası, duvara toslamak gibi olur. Şu an devam eden, teslimlerine başladığımız ve teslimlerini tamamladığımız projelerimiz var. İnşaat çalışmalarında hızla ilerliyoruz.” dedi.

 Artık hayal değil, gerçekler satıyor

"Gayrimenkul sektörü önceden...