03 / 05 / 2024

Lapis Han adres

Lapis Han adres

Lapis Han adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 8 katlı tek blok halinde inşa edilen Lapis Han projesi 160 adet ofis ve 40 adet dükkandan meydana geliyor

Gürallar Yapı Lapis Han satış ofisi!

Gürallar Yapı Lapis Han satış ofisi ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2014 yılında teslimlerinin yapılmaya başlanması planlanan proje Anadolu Yakası Kartal'da ofis projesi olarak yükseliyor...

Gürallar Yapı Lapis Han iletişim!

Gürallar Yapı Lapis Han iletişim bilgileri dahilinde telefon numarası 0216 577 10 00 olarak hizmet veriyor. Gürallar Yapı Lapis Han' da yer alan ofislerin 2014 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor...

Gürallar Yapı Lapis Han fiyat!

Gürallar Yapı Lapis Han fiyat bilgisi kapsamında ticari ünitelerin fiyatları 292 bin 893 TL'den başlangıç gösteriyor. Gürallar Yapı Lapis Han Kartal kapsamında Ramazan'a özel kampanya uygulanıyor

Kartal Lapis Han satış ofisi!

Kartal Lapis Han satış ofisi E-5 Karayolu Ankara Asfaltı, Soğanlık Sapağı Kartal / İstanbul adresinde yer alıyor. Lapishan Kartal'da ödemeler 0 peşinat ve 0 ara ödeme ile yapılıyor...

Gürallar Yapı Lapis Han!

Gürallar Yapı Lapis Han projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve ödeme koşulları haberimizde yer alıyor

Kartal Lapis Han görselleri!

Lapishan projesi Gürallar Yapı tarafından Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Lapis Han görselleri haberimizde yer alıyor...

Lapis Han ne zaman teslim?

Minimum ofis fiyatı 276 bin 165 lira olarak belirlenen Lapis Han ne zaman teslim? sorusu 2014 yılının Mart ayı olarak yanıtlanıyor...

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Cordella Tuzla adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

Gürallar Lapis Han görselleri!

Lokasyon olarak; Kartal E-5 üzerinde ve metronun hemen önünde inşa edilen Gürallar Lapis Han görselleri yayınlandı. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yaşama geçirilen proje 32 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor..

Lapis Han iletişim!

Toplam 160 ofis ve 40 dükkandan oluşan Lapis Han iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gürallar Yapı Lapis Han İstanbul Anadolu yakası Kartal ' da yükseliyor...

Lapis Han adres bilgileri!

Gürallar Yapı projesi Lapis Han adres bilgileri ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Lapis Han İstanbul Anadolu yakasında konumlanıyor. Lapis Han Kartal'da 160 ofis ve 40 dükkan bulunuyor...

Lapis Han görselleri! 1700 TL'ye kiralık ofis!

Kartal'da yer alan Lapis Han görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Mağazaların kiralarının 2 bin TL'den başladığı Lapis Han projesindeki ofislerin kiraları 1.700 TL'den başlıyor.

Evrim Karayel: Maslak ve Ataşehir'de yeni projeler için hazırlık yapıyoruz!

Lapis Han ile dikkat çeken Gürallar Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında Maslak'ta ofis, Ataşehir'de ise yeni konut projeleri için kolları sıvadı Toplam 6 bin 897 metrekare arazi üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Lapis Han adres Haberi

Lapis Han adres

Lapis Han projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. İstanbuLapis Han adres bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Gürallar Yapı imzası ile inşa edilen Lapis Han projesi 8 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje 160 adet ofis ve 40 adet dükkandan meydana geliyor.


Gürallar Yapı Lapis Han ne zaman teslim sorusuna hemen olarak yanıt veriliyor. Lapis Han satış ofisi ile 0216 577 10 00 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz. 


Lapis Han fiyat!


Satışların tamamlanıp kiralamaların başladığı Lapis Han'da Ofis kiraları 1.700 liradan, mağaza kiraları 2 bin liradan başlangıç gösteriyor


Lapis Han projesinin sosyal olanakları arasında kreş, etüd odaları,  toplantı, video konferans odalarının yanı sıra arşiv alanı, kafeler, banka, kırtasiye yer alıyor. 


Lapis Han adres!

Lapis Han adres: E-5 Karayolu Ankara Asfaltı, Soğanlık Sapağı

Kartal / İstanbul


Kartal Lapis Han telefon numarası:...