04 / 05 / 2024

lapis han ne zaman teslim

lapis han ne zaman teslim

Gürallar Yapı projesi Lapis Han adres bilgileri ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Lapis Han İstanbul Anadolu yakasında konumlanıyor. Lapis Han Kartal'da 160 ofis ve 40 dükkan bulunuyor...

Lapis Han’da teslimler başlamadan ofisler yüzde 27 oranında doldu!

Teslimler için geri sayımın başladığı Lapis Han’da ofislerdeki doluluk oranı yüzde 27’lere ulaştı. Ofis ve mağazalarda kiralama döneminin yaşandığı projede, henüz teslimler yapılmadan ofisler dolmaya başladı.

Lapis Han’da teslim hazırlıkları başladı! 2014 Mart'ta teslim!

Geçtiğimiz hafta içi cephelerindeki koruma folyoları açılan Lapis Han, orijinal renklerine kavuştu. Bordo ve kırmızı tonlarının hakim olduğu dış cephe, Kartal’a farklı bir enerji katıyor...

Lapis Han ne zaman teslim!

Gürallar Yapı tarafından inşa edilen Lapis Han ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gürallar Yapı Lapis Han ofis fiyatları 340 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Lapis Han ne zaman teslim?

Minimum ofis fiyatı 276 bin 165 lira olarak belirlenen Lapis Han ne zaman teslim? sorusu 2014 yılının Mart ayı olarak yanıtlanıyor...

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarına emeklilik desteği konusunda sevindirici bir açıklamada bulundu. Peki, Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak? İşte detaylar...

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

İTO'nun hizmet binası olarak kullanılan Taşhan bina uzun yıllar Türk Ticaret Bankası'na (Türkbank) aitti. 2010'da TMSF'den ihaleyle satın alındı. İTO bu binayı bir süre önce boşaltmıştı. Peki, İTO'nun Taşhan binası ne olacak?

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Barutçu Hanı gün yüzüne çıkıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, valilik döneminde de üzerinde hassasiyetle durduğu Barutçu Hanı’nı gün yüzüne çıkarıyor.

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşhan Enerji İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Han ve Ahmet Güneş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak'ta kuruldu.

Bingöl Abdulhamid Han Camisi ne zaman ibadete açılacak?

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Diyanet İşleri Başkanlığı Müftülük Personel Şube Müdürü Ekrem Ayık, TOKİ tarafından İnönü Mahallesi’ne yapılan Abdulhamid Han Camisi hakkında henüz yüklenici firma tarafından devir işlemi yapılmadığını söyledi.

Bursa'daki Beylik Han restore ediliyor!

Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşırken kentin kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından eski işleviyle yeniden İnegöl’e kazandırılacak olan Beylik Han’daki restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Şahinbey Mecidiye Hanı restorasyonuna ödül verildi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mecidiye Hanı restorasyon projesindeki başarılı çalışmasından dolayı Tarihi Kentler Birliği tarafından Süreklilik ödülüne layık görüldü.

Çorum'da tarihi han butik otel oluyor!

Çorum’da 150 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi Velipaşa Hanı butik otel oluyor. 35 yıllığına Çorum Belediyesi’ne kiralanan tarihi han restorasyonunun ardından hizmet vermeye başlayacak.

lapis han ne zaman teslim Haberi

lapis han ne zaman teslim

323 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Lapis Han adres bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 


Lapis Han Gürallar Yapı imzasıyla 8 katlı tek blok şeklinde  İstanbul Anadolu yakasında yükseliyor.


Lapis Han Kartal projesinin inşaatına Şubat 2013’de başlandı. 


Gürallar Lapis Han projesinde toplam 160 ofis ve 40 dükkan yer alıyor. Ofislerin metrekare alanları 57 metrekare ile  2 bin metrekare arasında değişiyor. 


Kartal Lapis Han projesinin sosyal imkanları arasında kreş, etüd odaları,  toplantı, video konferans odalarının yanı sıra arşiv alanı, kafeler, banka, kırtasiye bulunuyor.


Lapis Han adres bilgileri!


Lapis Han adres bilgileri: E-5 Karayolu Ankara Asfaltı, Soğanlık Sapağı

Kartal / İstanbul


Kartal Lapis Han satış ofisi:

Telefon:  0216 577 10 00

Web Adresi: www.lapishan.com

Belemir...