30 / 04 / 2024

Lapis Han ödemeleri

Lapis Han ödemeleri

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Lapis Han’da yüzde 10 peşinatla! Taksitleri teslimde öde!

Avrupa’nın En İyi Ofis Geliştirme Projesi ünvanına sahip Gürallar Lapis Han’ da, kalan son 22 ofis için “%10 peşinatla taksitleri teslimde öde!” kampanyası başladı...

Lapis Han'da Ramazan’a özel 11 ofise yüzde 11 indirim fırsatı!

Gürallar Yapı, Kartal’da inşa ettiği Lapis Han projesi için Ramazan’a özel kampanya düzenledi. Düzenlenen kampanya ile projede 11 özel ofise yüzde 11 indirim olanağı sunuyor...

Ev hanımlarına yönelik 3.700 TL destek ödemeleri başvuru şartları ve detayları!

Ev hanımlarının yükünü hafifletmek için önemli bir adım atılıyor. Milyonlarca ev hanımı için düzenlenen destek ödemeleriyle ilgili detaylar sonunda açıklandı. Ev hanımlarına yönelik sağlanacak olan destek ödemesi tutarı 3.700 TL olacak. İşte destek ödemesi için gereken başvuru şartları...

Aile Bakanlığı müjdeleri kadar sevindirecek. Ev hanımlarına 1000 TL müjdesi

Seçimlerin geçmesinin ardından hükümet cephesinden seçim vaatleri konusunda harekete geçilmeye başlandı. Ev hanımlarına en az Aİle Bakanlığı ödemeleri kadar sevindirecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Ev hanımlarının eşlerinden harçlık isteme devri kapandı! Her ay maaş alacaksınız! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemeleri devam etmektedir. Bu yardımlar için de ev hanımları da unutulmadı. İşte detaylar!

Aile destek ödemesini alın ama kesin bunu da alın! Ev hanımları dikkat, bu kadar ödeme yapılacak

Türkiye'de vatandaşlara aile destek ödemeleri adı altında sevindiren bir ödeme yapılıyordu. Ev hanımları için de güzel haber geldi. İşte detaylar...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırstarc Yapı Anonim Şirketi, Mustafa Bülent Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Cevizli D-100 Güney Yan Yol Caddesi, Lapis Han'da kuruldu.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Cordella Tuzla projesinde daire alanları 77 metrekareden başlagngıç gösteriyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri kapsamında banka kredisiyle taksitlendirme sağlanıyor.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Kartal Lapis Han ofis fiyatları!

Kartal E-5 üzerinde, Soğanlık metro istanyonunun önünde hayata geçirilen Lapis Han Ofisleri'nin alanları tek katta 2 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Peki Kartal Lapis Han ofis fiyatları ne kadar?

Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı!

Ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Lapis Han ofis projesinde kiralamalar başladı. Projede 160 tane ofis ve 40 tane mağazaya yer veriliyor.

Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var!

Toplam 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Lapis Han Ofisleri'nde kiramalar başladı. Gürallar Yapı imzası taşıyan proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile hayata geçiriliyor.

Gürallar Lapis Han görselleri!

Lokasyon olarak; Kartal E-5 üzerinde ve metronun hemen önünde inşa edilen Gürallar Lapis Han görselleri yayınlandı. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yaşama geçirilen proje 32 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor..

Lapis Han ödemeleri Haberi

Lapis Han ödemeleri

Toplam 160 adet ofis ve 40 adet mağazadan meydana gelen Lapis Han ofis projesinde genel kullanıma açık kat bahçelerine yer veriliyor. Proje 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Lapis Han Kartal'da kiralık ofislerin metrekare birim fiyatı 28 TL ile 30 TL arasında, satılık ofislerin fiyatları ise metrekare bazında 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Lapis Han projesi konum olarak Adalet Sarayı'na 1 kilometre, Kartal E-5 üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre uzaklıkta ve Soğanlık metro istanyonunun önünde yer alıyor. 


Kartal Lapis Han'da yer alan ofislerin alanları 57 metrekare ile 216 metrekare arasıdna değişiyor. Projede ofisler isteğe bağlı olarak...