07 / 07 / 2024

Lapseki hattı arsa yatırımcılığı

Lapseki hattı arsa yatırımcılığı

Özellikle Çanakkale Boğaz Köprüsü ile hareketlenmesi beklenen Lapseki hattında hareketlilik başladı. Çalımlıoğlu A.Ş. de, stratejik bölgenin tam kalbinde 4 bin dönüm araziyi yatırım fırsatı olarak sunuyor.

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını katladı!

Koronavirüs salgını sürecinde arsa alımları yükselirken, Çanakkale Köprüsü’nün inşa edildiği Lapseki ve çevresi arsa yatırımında gözde oldu. Bölgede deniz manzaralı arazilerde hızla el değiştirilirken, fiyatlar metrekarede 100 TL'ye kadar yükseldi.

Çanakkale Köprüsü ile arsa ve konut fiyatları 4 kat arttı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Köprü ile Lapseki ilçesinde arsa ve konut fiyatları yaklaşık dört kart arttı...

Yatırımcılar Kanal İstanbul çevresinde arsa avına çıktı!

Proje süreci netleştikçe geçiş güzergahı Küçükçekmece-Başakşehir-Arnavutköy hattındaki arsa fiyatları artmaya devam ediyor. Ancak bölgede hala yatırım için uygun araziler bulunuyor.

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Çanakkale'de arsa yarışına girildi!

1915 Çanakkale Köprüsü ile Lapseki - Gelibolu arasında konut fiyatları yüzde 50 oranında arttı. Arsa ve tarla fiyatlarında ise yüzde 100, hatta kimi yerlerde yüzde 200’ü aşan artışlar kaydedildi.

Çanakkale Lapseki'ye doğalgaz müjdesi!

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, doğalgaz hattı döşeme ihalesi tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Hava şartları el verirse Şubat ayında ilk kazma vurulacak.

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

Çanakkale Lapseki hattı, arazi yatırımının yeni gözdesi!

Özellikle Çanakkale Boğaz Köprüsü ile hareketlenmesi beklenen Lapseki hattında hareketlilik başladı. Çalımlıoğlu A.Ş. de, stratejik bölgenin tam kalbinde 4 bin dönüm araziyi yatırım fırsatı olarak sunuyor.

Çanakkale Lapseki'de arsa yatırımları artıyor!

Özellikle Çanakkale Boğaz Köprüsü ile hareketlenmesi beklenen Lapseki hattında hareketlilik başladı. Çalımlıoğlu AŞ de, stratejik bölgenin tam kalbinde 4 bin dönüm araziyi yatırım fırsatı olarak sunuyor.

Çekmeköy'deki metro hattı arsa fiyatlarını yükseltti!

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ilk etabının altyapı işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek "2016 yılı nisan-mayıs aylarında fiili olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi

Lapseki hattı arsa yatırımcılığı Haberi

Lapseki hattı arsa yatırımcılığı

Çalımlıoğlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, Lapseki hattındaki arazilerin yüzde 200-500 arasında prim yapacağını ileri sürerek, "Tapusunu alacağınız araziyi 24 ay sonra 10 bin liraya satabüeceğinizi garanti ediyoruz" dedi. Çalımlıoğlu, yaptığı açıklamada, bir bölgenin değerlenme artışını sağlayan yüzlerce parametre, yüzlerce belirleyici unsur olduğunu belirterek, "Ulaşım entegrasyonu dahilinde yapılan otoban, köprü, tren, havaalanı gibi projeler, o bölgede cazibeyi, yerleşimi artırırken, yeni yatırımları da bölgeye çekiyor. Özellikle stratejik konumdaki, büyümeye açık ihtisas sanayi bölgeleri, yan sanayi ve ticaret kolları bir bölgedeki arazi fiyatlarına zaman içinde yüzde 5.000 - 7.000 aralığında prim yaptırıyor. Ülkemizde bu değerlenmenin sayısız örneği var" dedi. 


İZMİR YOLU HATTI 

20 yıl öncesine kadar dönümü 2-3 bin lira arasında satılan Tuzla Sanayi Bölgesi çevresindeki arazilerin bugün metrekare birim fiyatının 6-7...