15 / 05 / 2024

Lar Metal adres

Lar Metal adres

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Çağlar Demiral tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Özkarakoçlar İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Plastik Limited Şirketi Sancaktepe'de Osman Karakoç tarafından kuruldu.

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Küçük tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Çağlar Demiral tarafından kuruldu.

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Ekb Kaya Yapı Malzemeleri Metal Madeni Yağlar Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekb Kaya Yapı Malzemeleri Metal Madeni Yağlar Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 360 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Kaya tarafından kuruldu.

Country İnşaat Metal Elektrik Madeni Yağlar ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Country İnşaat Metal Elektrik Madeni Yağlar ve Orman Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu. 

Lar Metal adres Haberi

Lar Metal adres

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Çağlar Demiral tarafından kuruldu.

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL a. Her türlü metal, demir ve alüminyum doğrama imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. c. Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her türlü saç, demir, çinko, kalay, pirinç alüminyum, bakır, kurşun, profil pik, çelik galvanizli saç, inşaat demiri, inşaat tesisatı malzemesi, kapı, pencere, dolap, alet ve edevat araç...