24 / 07 / 2024

Lara Plajı işletmesi

Lara Plajı işletmesi

Antalya’nın ünlü plajlarından Lara Plajı, 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için oylamaya sunuldu. Böylelikle plajın 20 yıllığına işletilmesi Büyükşehir Belediyesi meclisinin de oy çokluğuyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi encümenine verildi.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

Ev sahiplerinden kiracılara tahliye baskısı!

Son günlerde artan kira ücretleri nedeniyle ev sahiplerinin zam teklifini kabul etmeyen kiracılara tahliye için mobbing uygulandığı ortaya çıktı. 

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Şehir hastanelerinde kira ve hizmet bedeli için 16.4 milyar TL ayrıldı!

Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesi Danimarkalı ISS'ye devredildi.

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Bergama Orman İşletmesi'nin gençleştirme projesi mecliste!

Bergama Orman İşletmesi tarafından gerçekleştirilen gençleştirme projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Beko, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, hepsi zamlandı!

Tüketici kredisi ve ev finansmanı sözleşmelerinde yasanın cayma hakkı, faiz oranı, erken ödeme, temerrüt, sigorta yaptırılması kararlarını ihlal eden ve belli süreli kredi kontratlarına ait açılan hesaplardan fiyat ve gider arz eden kredi veren kuruluşlara her işleme 2 bin 282 TL ceza geldi.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı önerisi!

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ndeki binalar için yıkım kararı alınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlakçılar için eğitim şartı getirildi!

Emlakçılar için eğitim şartı geldi. 14 Ekim 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmış olan değişiklikle beraber artık emlak işletmesi açacak ya da bir emlak işletmesinde sözleşmeli işletme sahibi olacak kişiler için eğitim şartı aranıyor.

Lara Plajı işletmesi Haberi

Lara Plajı işletmesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ASAT binasındaki meclis toplantısında Lara Plajı’nın işletmecisi Lara Birlik’in İçişleri Bakanlığı’nca lağvedilmesiyle gelişen süreçte, plajın Antalya Valiliği’nce Büyükşehir Belediyesi’ne devri gündeme geldi. Antalya Valiliği’nce devri yapılacak plaja ilişkin hazırlanacak projeye göre, plajın işletilmesi veya işlettirilmesi işinin sınırlı ayni hak tesisi suretiyle 20 yıl süreyle ihaleye çıkarılabilmesi için belediye encümenine yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oylamaya sunuldu. Zaman zaman şiddetli tartışmaların yaşandığı oylamada Ak Partili 46 üye ‘kabul’, CHP’li 27 üye ‘red’, MHP’li 11 üye ise ‘çekimser’ oy kullandı. Böylelikle plajın 20 yıllığına işletilmesi Büyükşehir Belediyesi meclisinin de oy çokluğuyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi encümenine verildi.




AVAN PROJE HAZIR


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti’li Menderes Türel, Lara Plajı’nın da tıpkı konyaaltı’nda olduğu gibi, en azından...