18 / 05 / 2024

Larus Loft basın toplantısı erteleme

Larus Loft basın toplantısı erteleme

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te inşa edilecek olan ve de Vizyon İstanbul İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Larus Loft projesi basın toplantısı ertelendi.

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Nurol Park satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje 9 blok şeklinde yükseliyor. Basın Ekspres Nurol Park satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Göktürk Larus Loft satış fiyatları!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te inşa ediliyor. Projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft satış fiyatları 255 bin dolardan başlıyor.

Larus Loft lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 65 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında İstinyepark ’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Göktürk Larus Loft adres!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.

Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Larus Loft Göktürk teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde toplam 116 adet ev bulunuyor. Larus Loft Göktürk teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi.

Larus Loft Göktürk ödemeleri!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Larus Loft Göktürk ödemelerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Proje 20 milyon yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor...

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Toplam 20 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Göktürk bölgesinde yükseldiğini söylemek mümkün. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Göktürk Larus Loft nerede?

Göktürk Larus Loft nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Larus Loft projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daireler mevcut...

Larus Loft Göktürk adres bilgileri!

İçerisinde 119 adet konutun bulunduğu Larus Loft Göktürk adres bilgileri şöyle: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk / İstanbul. Proje, Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor...

Larus Loft basın toplantısı erteleme Haberi

Larus Loft basın toplantısı erteleme

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin projelendirdiği ve Vizyon İstanbul İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan ‘Larus Loft’ projesi 16 Mayıs'ta yapılacak olan basın toplantısını ileri bir tarihe...