28 / 04 / 2024

larus loft ne zaman teslim

larus loft ne zaman teslim

Daire alanlarının 65 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında İstinyepark ’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Larus Loft daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk 'te hayata geçirilen projede daire tipleri, 1+1 'den 4+1 dublekse kadar değişiyor. Larus Loft daire fiyatları 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Göktürk Larus Loft adres!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.

Göktürk Larus Loft ulaşım!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa edilen projede 116 adet daire bulunuyor. Göktürk Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında proje Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft lokasyon bilgisi!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığıyla yükselen projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgisi kapsamında Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Hakan Kıran Mimarlık imzası taşıyan ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu Larus Loft ulaşım bilgileri...

Larus Loft fiyat listesi!

Larus Loft fiyat listesi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Göktürk'te yükselen 119 konutluk Larus Loft projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 dolardan başlıyor...

Larus Loft fiyatları!

Larus Loft fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 700 dolardan başlıyor ve 3 bin 200 dolara kadar yükseliyor. Projedeki daireler için 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim!

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 24 ayda teslim edilecek olan Larus Loft Göktürk projesinde fiyatlar 217 bin dolardan başlıyor...

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire!

Hakan Mimarlık ve Yapı Larus Loft Göktürk satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Larus Loft projesi 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden meydana geliyor

Larus Loft Göktürk nerede? 24 ay 0 faizle!

Larus Loft Göktürk nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı'nın eski projesi Larus Palas'ın karşısında yükselen Larus Loft'un tanıtımı ise henüz yapılmadı

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 

Genyap Loft projesinde 71 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Peki Genyap Loft projesi nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Cer Loft 11 soruda tüm detaylarıyla!

Cer Loft projesini kim yapıyor? Cer Loft'ta kaç daire var? Cer Loft ne zaman teslim? Cer Loft fiyatları ne kadar? Cer Loft ödemeleri nasıl yapılıyor? Cer Loft ödemeleri nasıl yapılıyor? Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 soruda tüm detaylarıyla...

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Marmara Loft konut fiyatları ne kadar?

Marmara Loft projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Görgülü İnşaat tarafından inşa ediliyor. Marmara Loft konut fiyatları ne kadar?

Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesi 152 adet daireden meydana geliyor. Peki Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Bulvar Loft Konutları 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Peki Bulvar Loft İncek ne zaman teslim?

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Bulvar Loft Evleri Ankara İncek'te inşa ediliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. Peki Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

İncek Bulvar Loft ne zaman teslim?

Akfen İnşaat imzası taşıyan Bulvar Loft projesinde 1+1'ler 324 bin 500 TL'den, 2+1'ler 486 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Balance Güneşli'de loft rezidanslar satışta!

Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

Levent Loft Bahçe'de kiralar ne kadar?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Levent Loft Bahçe 43 no'lu daireye ilişkin belirlenen yeni kira bedelini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

larus loft ne zaman teslim Haberi

larus loft ne zaman teslim

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 65 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Larus Loft projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 


Toplam 116 adet daireden meydana gelen projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa edilen projede daire fiyatları 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında proje Taksim'e ve Levent’e 20 dakika, İstinyepark’a 15 dakika, Kanyon’a 18 dakika, Karaburun’a 30 dakika mesafede yükseliyor.


İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk / İstanbul


Larus Loft iletişim

Telefon: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Tülay...