30 / 04 / 2024

Larus Palas iletişim

Larus Palas iletişim

Mimar Hakan Kıran tarafından Göktürk’te hayata geçirilenve palas kültürünün yeniden canlandığı Larus Palas, düzenlenen bir parti ile tanıtıldı. Etkinlikte Larus Palas, Larus Loft ve Larus Sokak hayatından canlı yaşam kesitleri sunuldu...

Çakmak Sinpaş Palas iletişim!

Sinpaş Palas Residence iletişim için 444 1 974 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor.

Larus Loft Evleri iletişim!

Konum bilgisine göre İstinyepark’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 116 adet daireden meydana geliyor. Larus Loft Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 16 60 olarak belirlendi.

Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Kent Vizyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kent Palas 3, 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona varan daire seçeneklerinden oluşuyor. Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kent Palas 3 iletişim!

Kent Palas 3 iletişim bilgileri kapsamında 0212 854 26 26 numaralı telefonlardan ulaşım sağlanıyor. 200 konuttan meydana gelen proje kapsamında teslimler ise 2016 Haziran'da yapılacak.

Delmar Yapı Elit Grand Palas iletişim!

Delmar Yapı Elit Grand Palas iletişim blgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 KDV uygulanan Kurtköy Elit Grand Palas projesi toplam 532 adet konuttan meydana geliyor...

Eyüp Palas iletişim bilgileri!

124 konuttan oluşan Eyüp Palas Evleri, daire satış fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyüp Palas iletişim bilgileri hakkında detaylı bilgi haberimizin içinde yer alıyor.

Gül Proje Eyüp Palas iletişim bilgileri!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Eyüp Palas projesi 124 daireden meydana geliyor. Projede evler 2 blok olarak tasarlandı. Gül Proje Eyüp Palas iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Eyüp Palas Yeşilpınar iletişim!

Eyüp Palas projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Eyüp Palas Yeşilpınar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim!

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Elit Grand Palas Konutları satılık daire seçenekleri stüdyo ve 1 oda 1 salondan meydana geliyor.

Larus Loft Göktürk iletişim!

Larus Loft Göktürk iletişim bilgileri kapsamında projenin adresi ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Larus Loft Göktürk projesinde yer alan dairelerin teslimleri 24 ay sonra yapılacak.

Göktürk Larus Loft iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz'a bağlı Göktürk bölgesinde inşa edilen Göktürk Larus Loft iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Larus Loft'ta dairelerin metrekaresi 2 bin 700 dolardan başlayarak yükseliyor...

Larus Loft Göktürk iletişim!

Larus Loft Göktürk iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, dubleks ve 4 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Larus Loft iletişim!

Larus Loft iletişim için 444 16 60 numaralı telefondan, projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Göktürk Larus Loft projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 dolardan başlıyor...

Larus Palas iletişim Haberi

Larus Palas iletişim

Seçkin birçok davetlinin katıldığı ve DJ Barthez’in müzik ziyafeti yaşattığı gecede; Larus Palas, Larus Loft ve Larus Sokak hayatından canlı yaşam kesitleri sunuldu.


Gelenekten Geleceğe Cesur Adımlar felsefesiyle özgün ve çağdaş projelere 1989 yılından bu yana imza atan Hakan Kıran’ın Göktürk Kemerburgaz’da “kendi hayalini yatırımcı olarak” hayata geçirdiği Larus Palas Konsepti ışık ve müzik eşliğinde görkemli bir sokak partisi ile tanıtıldı.


Ünlü Şef Serdar Yalçın’ın yönetimindeki 20 klasik müzik ve opera sanatçısının müzikleriyle açılışı gerçekleşen partide; iş, medya, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir araya geldi. Görsel bir ışıkgösterisinin damga vurduğu geceye aralarında Mudo Yönetim Kurulu BaşkanıMustafa Taviloğlu, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vatan Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu, Yönetmen Sinan Çetin, Radikal Gazetesi Genel Yayın...