04 / 05 / 2024

Lawrence

Lawrence

Ürdün IMF’den borç alan, AB ile ortaklık, ABD ile Serbest Ticaret Anlaşması imzalamış (Kanada, Meksika ve İsrail’den sonra ABD ile STA yapan 4. ülke olmuştur), dış ticaret açığı veren bir ülkedir

Fitch, ABD için hangi kararı aldı? FED Temmuz’da faizi ne kadar artıracak?

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de borç limiti krizinin aşılmasına rağmen gerilimi tırmandırma politikasının sonuçlarını “negatif” olarak değerlendirdi. ABD Eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed’in faiz artırımı için rakam verdi. Tıklayın.

Fed faizi yüzde 6'nın üzerine çıkarabilir!

Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed'in enflasyonu kontrol altında tutmak için faiz oranlarını yüzde 6'nın üzerine çıkarma riskini taşıdığını söyledi.

Eurodan sonra sterlin de 1 doların altına yolcu!

Yeni göreve gelen İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın mali politikalarını eleştiren Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, böyle devam etmeleri halinde eurodan sonra sterlin de 1 doların altına yolcu olacağını belirtti.

Eski ABD Hazine Bakanı'ndan Fed’e mesaj! Net sinyal vermesi gerek!

Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed yetkililerinin Jackson Hole'daki konuşmaları sırasında ekonominin karşı karşıya olduğu zorluklar hakkında net bir şekilde sinyal vermeleri gerektiğini kaydetti.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

İngiliz casus Arabistanlı Lawrence’ın evi 20 milyon TL'ye satılıyor! 

İngiliz casus ‘Arabistanlı Lawrence’ın, Arapların Osmanlı’ya isyanına dair ön çalışmalarını yaptığı evi satılıyor. 4 katlı ev 2 milyon 600 bin pound'a (yaklaşık 20 milyon TL) satılacak...

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 865 bin dolara sattı!

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 1.1 milyon dolara sattı!

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü.

Ayasofya'daki tarihi konaklar restore ediliyor!

Ayasofya'daki tarihi konaklar ''Hagia Sophia Monsios'' projesiyle canlanıyor. Restore edilen 21 konak dünyanın en etkili mimarlarından sayılan Martyn Lawrence Bullard imzasını taşıyor.

Jennifer Lawrence Tribeca bölgesinde ev arıyor!

Jennifer Lawrence, önceki gün New York'ta kaldığı otelden çıkarken görüntülendi. Lawrence, Tribeca bölgesine giderek daireleri gezdi.

Gökdelenler ekonomik kriz habercisi mi?

Ekonomist Andrew Lawrence, 1999 yılında gökdelenlerin kriz göstergesi olabileceğini ortaya attı, en yüksek yeni bir “gökdelen yapma yarışı ile ekonomik kriz” arasında güçlü bir ilişki olduğunu iddia etti.

Lawrence Haberi

Lawrence


Ürdün  IMF’den borç alan, AB ile ortaklık, ABD ile Serbest Ticaret Anlaşması imzalamış (Kanada, Meksika ve İsrail’den sonra ABD ile STA yapan 4. ülke olmuştur), dış ticaret açığı veren bir ülkedir. Böyle parasız bir ülkenin vatandaşları Türkiye’den konut alır mı derseniz, evet alacaklar derim… 


İnsanlığın ilk yerleşim yerlerinden biri olan Ürdün, bir çok uygarlığa ev sahipliği yapmış ve 11 Nisan 1921 tarihinde “Transjordan” adıyla İngiliz mandası olarak kurulmuştur. 25 Mayıs 1946’da İngilizlerden bağımsızlığına kavuşmuştur…


Ürdün ile Türklerin tirajik bir tarihi bağı var. Bugünkü Ürdün kralı , meşhur İngiliz  casusu Lawrence ile işbirliği yaparak, Osmanlıya savaş açan Şerif Hüseyin’in torunudur. İngilizler, Şerif Hüseyin’e “Osmanlıyı Arap dünyasından kovalım, yerine seni tüm Arapların lideri, halife yapalım” diyor.. Ancak gerçek öyle olmuyor, Şerif Hüseyin, Osmanlıyı...