30 / 04 / 2024

Laz müteahhit Orhan Aydoğanın müzik stüdyosu

Laz müteahhit Orhan Aydoğanın müzik stüdyosu

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor...

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

İbrahim Ekşi: Arsa fiyatlarını indirmek lazım!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill Kat 54'te gerçekleşti. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi yaptığı açıklamada arsa fiyatlarına dikkat çekerek, "Arsa fiyatlarını indirmek lazım." dedi

Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmeli?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, ''Müteahhit seçerken nelere dikkat edilmelidir'' konusuna değindi. İşte Karataş'ın o yazısı...

Aydın'daki kaçak müteahhit Yalova'da yakalandı!

Aydın'da birçok inşaat projesine imza atan ve tamamlamadan onlarca projeyi yarım bırakıp ortadan kaybolan müteahhit Yalova'daki bir termal otelde yakalandı.

İzmir Gaziemir’de 2 müteahhit 120 kişiyi dolandırdı!

İzmir Gaziemir’de müteahhit Hüseyin P. ve ortağı Selim Ö, 24 evi defalarca satarak 120 kişiyi dolandırdı. 48 aile, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.

Konut site yönetimi yasası lazım!

Gazetem İstanbul gazetesinin köşe yazarlarından Yavuz Erensoy bugün köşesinde "Site yönetimi yasası lazım" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Bilecik'te çatıdan düşen müteahhit Ahmet Şahin ağır yaralandı!

Bilecik Beşiktaş Mahallesi Dilaver Sokak üzerinde kaba inşaatı bitmiş 4 katlı bir binanın çatısındaki yapımı devam eden çalışmaları inceleyen müteahhit Ahmet Şahin (1982), bilinmeyen bir sebepten dolayı aşağı düştü.

İki kişinin ölümüne neden olan müteahhit serbest bırakıldı!

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

İstanbul'da bir müteahhit, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü!

İstanbul'da bir müteahhit, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını silahla öldürüp 3 gün sonra intihar etti.

Yöryapı dönüşümde müteahhit firma seçimi konusunda uyarıyor!

İstanbul’da eski semtleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın riskli alan ilan etmesi ile başlayan süreç, kimi bölgelerde de maliklerin binalarında hasar tespiti yapması ile başlıyor. Dönüşümde malikler bir müteahhit firma ile anlaşıp kat karşılığı sözleşme imzalıyor.

Müteahhit mağdurları iskan affı bekliyor!

Müteahhit kusuru yüzünden iskân alınmayan binalarda elektrik ve su gibi abonelik işlemlerini bireysel olarak gerçekleştiremeyen vatandaşlar ortak abonelikler kullanarak binalarda ikamet ediyorlar. Bu durumda olan on binlerce vatandaş, devletten yeni bir iskân affı bekliyor.

Antalyalı Müteahhit Mustafa Serttürk'e silahlı saldırı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi'nde, müteahhit olarak çalışan Mustafa Serttürk, 07 SH 024 plakalı otomobilinden apartmanın önünde indiği sırada, üzerlerinde uzun namlulu silah bulunan iki kişinin saldırısına uğradı.

Laz müteahhit Orhan Aydoğanın müzik stüdyosu Haberi

Laz müteahhit Orhan Aydoğanın müzik stüdyosu

Maslak’taki eski Princess Otel’in kumarhanesini 500 bin Euro yatırımla dünyada bir benzeri daha olmayan müzik stüdyosuna çeviren ‘laz müteahhit’, yüksek teknoloji sistemleri yerli-yabancı işadamlarına ve sanatçılara satıyor.


Orhan Aydoğan... Bir çok Karadenizli gibi baba mesleği müteahhitliği seçen Rizeli bir inşaatçı. Ancak çocuk yaşta dayısının dinlediği plakların da etkisiyle müzik sevgisi zamanla hobisini iş olarak seçmesine neden oldu. 60 farklı marka ve 1.300 metrekare alanda kurduğu müzik stüdyosunda bir çok pahalı yüksek teknoloji ürün satıyor. Yabancı müşterilerinin yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Sezen Aksu, Roberto Carlos gibi birçok ünlünün de yer aldığı Extreme Audio,’da bir çok şarkıcı da albümlerini dolduruyor. Orhan Aydoğan “Cep telefonlarımızdan, mp3 player’larımızdan, televizyondan ya da bilgisayardan ne yazık ki gerçek müziği dinleyemiyoruz. O yüzden laz müteahhitin biri böyle...