17 / 05 / 2024

lc şubeleri

lc şubeleri

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

Şinasi Gülcüoğlu'ndan yeni TOKİ müjdesi!

Ankara’da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu müjdeyi verdi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm başladı!

Gölcük'te görev yapan mahalle muhtarlarının katıldığı Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı, dün Gölcük Sanat Galerisi'nde gerçekleşti. Toplantı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde yapıldı .

Gölcük'teki iki tarihi ev restore edildi!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki 165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

Bağcılar'da Kızılcık Bahçesi açıldı!

Adını bağ ve bahçelerden alan Bağcılar ilçesi yeni bir Nostalji Bahçesi’ne daha kavuştu. Merkez Mahallesi’nde inşaatı tamamlanarak hizmete sunulan Kızılcık Bahçesi, 20 adet Kızılcık ağacı, kafeterya, oyun grubu ve göze hoş gelen peyzajı ile dikkat çekiyor

Gölcük Adalet Sarayı Nisan 2016'da hizmete girecek!

Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Adalet Sarayının yapımı büyük hızla devam ediyor. Binanın katlarının meydana çıkmasıyla birlikte, Adalet Sarayı'nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri de bitirilmiş durumda...

Mehmet Ellibeş Gölcük'teki dönüşüm hakkında bilgilendirdi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30'ncu Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Gölcük Kent Konseyi marka değerinde!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30. Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Gölcük'te dönüşüm için tespit çalışmaları başlıyor!

Gölcük'ün 3 ayrı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm için tespit çalışmaları başlıyor. Gölcük Belediyesi'nin üç bölgede başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında danışmanlık hizmeti alımı için yapılan ihaleyi Ankara firma kazandı.

Gölcük kentsel dönüşüm ihalesini Ankara İmar firması kazandı!

Gölcük Belediyesi'nin üç bölgede başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında danışmanlık hizmeti alımı için yapılan ihaleyi Ankara İmar firması kazandı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Gölcük Belediyesinin üç bölgede başlattığı Kentsel Dönüşüm, hak sahipliği ve mevcut halihazır durumun tespiti çalışmaları, bu konuda danışmanlık hizmet alımı ihalesini kazanan firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından başlıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tespit çalışmaları başlıyor!

Gölcük Belediyesi’nin başlattığı Kentsel Dönüşüm, hak sahipliği ve mevcut halihazır durumun tespiti çalışmaları, bu konuda danışmanlık hizmet alımı ihalesinin tamamlanıp, ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından başlıyor.

Gölcük’te yol yapım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gölcük Asar Deresi Yol Yapım İhalesi, Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak...

lc şubeleri Haberi

lc şubeleri

Mağaza ağını büyüten LC Waıkıkı ,Kiev’de bininci mağazasını açtı.

Capıtal Dergisi’nin bu ayki sayısında yer alan habere göre; yatırım maliyeti 1 milyon dolar olan ve 40 personelin görev yapacağı River Mall’daki iki katlı yeni mağaza, bin 880 metrekare alanıyla ülkedeki en büyük mağaza olacak.

 Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, 3 kıtada 47 ülkede, 307 farklı şehirde faaliyet gösterdiklerini belirtti. “2023 vizyonumuz, Avrupa’nın en başarılı üç moda perakendecisinden biri olmak” dedi.

LC Waikiki bu yıl 130 mağaza...