02 / 05 / 2024

Le Kule emlak fuarına katılıyor

Le Kule emlak fuarına katılıyor

Oflaz Şirketler Grubuna ait olan Le Kule 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Emlak piyasasındaki duyarlılık kötüleşiyor! Küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor!

Gündemden düşmeyen emlak piyasasındaki duyarlılık daha da kötüleşirken, küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hong Kong emlak sektörü için 2024'ün de zor geçmesi bekleniyor!

Hong Kong'lu emlak geliştiricileri, sürekli rtan finansman maliyetleri ve emlak piyasasındaki yavaşlamayla boğuşurken 2024 yılında da zorlu bir süreçle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor

Çin emlak sektörü hükümetten daha çok destek bekliyor!

Analistler yaptıkları açıklamalarda ülke ekonomisinin önemli bir kısmını oluşturan Çin emlak piyasasının daha da kötüleşmesini önlemek amacıyla daha fazla hükümet desteğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 881,1 milyon TL kar!

Emlak Konut GYO, 2023 yılının ilk çeyreğinde, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 19 yükselişle 881,1 milyon lira net kar elde ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan o ilde 9 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı! 8 taksitle ödeme imkanı!

Artvin ili Ardanuç Milli Emlak Şefliği, Artvin ili, Ardanuç ilçesi, Sakarya, Akarsu, Güleş ve Tütünlü Köyü'nde yer alan 5 adet araziyi 9 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte sözleşmeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO, 27.3 milyarlık satışla rekor tazeleyecek!

Emlak Konut GYO 2021 yılını rekor bir yükselişle kapattı. Geçen seneyi 17.1 milyar lira değerinde 6 bin 28 adet ünitenin satışını yaparak tamamlayan şirket, 2022 yılında ise 1.4 milyarlık kâr hedefliyor.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3470/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - Okyanus Enerji Üretim İnşaat ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Overca Seyahat Acenteliği Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overca Seyahat Acenteliği Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli İle Mehmet Bender tarafından kuruldu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Le Kule emlak fuarına katılıyor Haberi

Le Kule emlak fuarına katılıyor

Le Kule  4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak. Fuarda İş Dünyası tarafından tanınan birçok firma yer...