17 / 05 / 2024

LeBron James Miami villa satışı

LeBron James Miami villa satışı

Amerikalı profesyonel basketbol oyuncusu LeBron James, Miami'deki villasını 17 milyon dolara (yaklaşık 40 milyon TL) satışa çıkardı. LeBron James bu evi 9 milyon dolara almıştı.

Dünyaca ünlü sporcular evlerini satıyor!

Dünyaca ünlü sporcular lüks malikanelerini satışa çıkardı. LeBron James, Shaquille O’Neal, Serena Williams gibi yıldızlar evlerinin yeni alıcılarını bekliyor...

Şeyma Subaşı Miami’den ev satın aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ABD'nin Miami kentinden ev aldığı iddia edildi. 

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

Basketbol sahalarının yıldızları arasında yer alan LeBron James, Hollywood'un "altın çağında" ardı ardına efsanelerin yaşadığı evi aldı.

Okan Tower Miami projesine pandemi freni!

ABD'nin Miami şehrinde 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Okan Tower Miami projesine pandemi freni...

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

David ve Victoria Beckham Miami'den 24 milyon dolara ev aldı!

450 milyon dolar servete sahip David ve Victoria Beckham, Miami'deki One Thousand Museum isimli gökdelenden 24 milyon dolara rezidans aldı...

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Inter Miami’nin 970 milyon dolarlık yeni stadyumu büyülüyor!

David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin yeni stadyum projesi görenlerin beğenisini topluyor. Çatısındaki palmiyeleri, tek bir kattan meydana gelen kale arkası tribünü ve mimarisiyle heyecan uyandıran stadyum 970 milyon dolara yapılacak...

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

Serdar Bilgili Miami'deki otellerini rezidansa dönüştürecek!

Serdar Bilgili, Miami'de otel satın almıştı. Bilgili bu otellerin parsellerini birleştirip, imar değişikliğine gitmeyi planlıyor. 

LeBron James Miami villa satışı Haberi

LeBron James Miami villa satışı

Çevredeki emlakçıların 'Miami'deki en gösterişli ev' dediği villada, Biscayne Körfezi'ne nazır kocaman bir havuz bulunuyor.


Geniş terasları, süperlüks banyoları ve yatak odaları, ayrıca sinema odası ve üç garajı bulunan evin iki yatın sığabileceği genişlikte özel bir odası daha var.


LeBron James bu evi 9 milyon dolara almıştı. Şimdiki satış fiyatı ise 17 milyon...