05 / 07 / 2024

led ampül avantajlımı

led ampül avantajlımı

Kış aylarında havaların soğuması ile ısı enerjisi keseleri zorlarken, havaların erken kararması ve gecelerin uzun olması nedeniyle aydınlatma noktasında da artan elektrik tüketimi faturaları kabartıyor...

TOKİ'den alınan evin kira vergisinde taksitlere uygulanan zam gider sayılır mı?

Evini kiraya vererek gelir elden kimseler Gelir Vergisi Kanunu gereğince kira vergisine tabi tutuluyor. Peki, TOKİ'den alınan evin kira vergisinde taksitlere uygulanan zam gider sayılır mı?

Samsun'da ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği!

Samsun’da, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) projesi kapsamında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği müracaatları başladı.

İmar planına itiraz davası açılır mı?

İmar planları belli bir süreliğine askıya çıkarılıyor. Askı süresince vatandaşlar bu planlara belli sebepler dahilinde itiraz edebiliyor. Peki, imar planına itiraz davası açılır mı? Nasıl açılır?

Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü inşaatı sürüyor!

Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, yapımı devam eden Edremit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının inşaatını denetledi.

Bedelsiz olarak tapu devri yapılır mı?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin tapu devir işlemleri bağlı oldukları tapu dairesinde yapılıyor. Peki, bedelsiz olarak tapu devri yapılır mı? Tapu bağışlama işlemleri nasıl yapılır?

Giresun Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Vali Hasan Karahan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Giresun Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

Apartmanda soba yakılır mı?

Apartmanda kimi zaman malikler arasında anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. Örneğin doğalgazlı bir apartmanda soba yakmak yasak mı? Apartmanda soba yakılır mı? Apartmanda soba yakmak yasaklanabilir mi?

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Caner Keskin tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım 'da İstanbul İl'i, Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak'ta kuruldu.

Toplu ödenen aidat iadelerinden yararlanılır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu toplu ödenen aidat iadelerinden yararlanılır mı? sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Sit alanlarında tevhit yapılır mı?

Doğal değerlerin korunması, sonraki kuşaklara olduğu gibi aktarılması amacı ile ülkemizde yer alan tarihi ve güzelliklere sahip ender bulunan bölgelere sit deniyor. Peki, korunan bu sit alanlarında tevhit yapılır mı?

Kira artış oranı hesaplama formülü Kasım 2015!

Ev veya işyerini kiraya veren mal sahipleri sözleşmenin yenilenmesi halinde kira bedeline yıllık zam uygulayabiliyor. Peki, kirada nasıl artış yapılır? İşte kira artış oranı hesaplama formülü Kasım 2015..

Emlak vergisi gecikme zammı gider yazılır mı?

Taşınmaz malın sahibi gerçek kişiler olabileceği gibi tüzel kişiler adına da olabiliyor. Emlak vergisi ödemeleri gider olarak gösterilebiliyor. Peki, emlak vergisi gecikme zammı gider yazılır mı? Yazılamaz mı?

İntifa hakkı ile kiralama yapılır mı?

Bir taşınmaz mal üzerindeki yararlanma ya da kullanma hakkına intifa hakkı deniyor. İntifa hakkı sahibinin bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. Peki, intifa hakkı ile kiralama yapılır mı? Yapılamaz mı?

led ampül avantajlımı Haberi

led ampül avantajlımı

Kış mevsimi itibariyle enerji tüketiminin hızlı artışı vatandaşların ve işletme sahiplerinin tasarruf arzularını artırıyor.


Kış aylarında havaların soğuması ile ısı enerjisi keseleri zorlarken, havaların erken kararması ve gecelerin uzun olması nedeniyle aydınlatma noktasında da artan elektrik tüketimi faturaları kabartıyor. Aydınlatma ürünlerinin doğru seçiminin enerji kullanımında tasarruf sağlama açısından büyük önem taşıdığını ve bu kapsamda aydınlatma konusunda LED’lerin az enerji ile daha çok ışık verdiğini ifade eden aydınlatma sistemleri satışı yapan Fatih Sevdi, LED ampul teknolojisinin yüzde 90’a kadar tasarruf sağladığını kaydetti. Yeni bir teknoloji ürünü olan LED'in Aksaray’da yeni tanınmaya başladığını söyleyen Sevdi, “Yeni bir teknoloji ürünü olan LED’i Aksaray’ımızda insanlar yavaş yavaş tanımaya başlıyor. Bunun önemli faydaları var. Bir evde tamamen LED aydınlatmaya geçildiğinde üç sene içinde hem ödediği...