04 / 05 / 2024

LEE Charm

LEE Charm

Kore Türk turisti tanıtımlarla tavlayacak. Ülke 5 yıl içerisinde 40 bin Türk turist ağırlamayı hedefliyor

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmalak Jamous ve Aysun Yemişci ortaklığında kuruldu.

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee ve Jeahun Jeong ortaklığında kuruldu.

Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika gelişmesi! Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra dünyaca ünlü ekonomistlerden açıklama geldi. MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika açıklamasında bulundu. Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Elinde euro olanlar hemen bakın! Dünyaca ünlü analist son noktayı koydu! Euro resmen böyle olacak

Dünyaca ünlü analist MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili son noktayı koydu. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak.

''Euro yükselecek'' diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz oranlarını piyasa beklentisinin üzerinde artırması durumunda euronun yükseleceğini söyledi. İşte son dakika euro kuru gelişmesi...

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Lee’de yüzde 20 indirimli outlet fırsatları! İşte 23 eylül 2022 Lee fiyat listesi

Lee Wrangler outlet ürünlerini online mağazası üzerinden satışa sundu. Jean pantolondan kabana kadar birçok ürün sepette yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Dogecoin zirveye çıkıyor, yanında da bakın kim var? Kurucudan flaş açıklama geldi

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee'den flaş zirve açıklaması geldi. Kurucu, Dogecoin'in kendisi ile birlikte zirveye çıktığını açıkladı.

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi açıldı

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi Fatih’te 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Fadıl Büyükdağ tarafından açıldı.

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Kevın Lee tarafından kuruldu.

Samsung ailesi miras vergisini ödeyebilmek için sanat eserlerini bağışlayacak!

25 Ekim 2020 tarihinde akciğer kanserine sebebiyle yaşamını yitiren Lee Kun-hee'den ailesine yüklü bir miras kaldı. Samsung'un yönetim kurulu başkanı olan Lee Kun-hee'nin ailesinden mirası alabilmek için verginin nasıl ödeneceğine ilişkin açıklama geldi.

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee tarafından kuruldu... 

LEE Charm Haberi

LEE Charm

Kore Turizm Organizasyonu Genel Müdürü LEE Charm, sektörünü canlandırmak için örnek ülke olarak Türkiye’yi seçtiklerinin altını çizerek  “5 yıl içerisinde hedefimiz 40 bin Türk’ü Kore’ye getirebilmek” dedi. 


Kore Turizm Organizasyonu’nun İstanbul Şubesi açıldı. Riltz Carlton’da yapılan basın toplantısı ile resmi açılışı duyurulan Kore Turizm Organizasyon İstanbul Ofisi ile 20 ülkede 32 şubeye ulaşmış oldu. İstanbul’da açtıkları şube ile ilgili olarak amaçlarının sadece Kore’yi tanıtmak olmadığını, iki ülke arasında turizm ilişkilerini de canlandırmak istediklerini belirten Kore Turizm Organizasyonu’nun Genel Müdürü LEE Charm, “Şubat 2012’de Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak Türkiye’yi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesi sonucunda iki ülke arasında serbest ticaret anlaşması imzalandı ve birlikte gelişelim sözü verildi. LEE Charm “Biz de Kore’de turizm sektörünü canlandırmak için örnek ülke...