01 / 05 / 2024

Leed sertifika adayı flex kurtköy

Leed sertifika adayı flex kurtköy

Dumankaya İnşaat, 18-19 Şubat 2013 tarihlerinde Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi”ne katıldı. Flex Kurtköy projesi Leed sertifika adayı...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Nidakule Kayaşehir'de ofisler ön satışta!

Kayaşehir’in Leed sertifika adayı olan ilk ve tek A+ ofis projesi Nidakule Kayaşehir, Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu kalitesi ve Emlak Konut güvencesiyle ön satışlarına başladı.

Tahincoğlu İnşaat çevre dostu projelere odaklandı!

Tahincioğlu’nun patronu Özcan Tahincioğlu çevre dostu projelere odaklandıklarını belirterek LEED sertifika programıyla çevreye duyarlı duruşumuzu ortaya koyarken, gelecek nesillerin kaynaklardan faydalanmasına olanak sağlıyoruz” dedi.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Antplato projesi Leed Gold adayı!

Ant Yapı’nın sürdürülebilir projelere verdiği önem Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato için de devam ediyor. Antplato, dünyanın en güvenilir “Yeşil Bina Sertifika Sistemi” Leadership in Energy and Environmental Design’a (LEED) aday oldu.

Antplato projesi LEED Gold adayı!

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Selenium Retro projesi LEED Gold Sertifikası adayı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşa ettiği “LEED Gold Sertifikası” adayı projesi Selenium Retro, tamamlandığı zaman; tasarımı doğrultusunda doğal ışıktan faydalanacak, seçilen çevre dostu malzemeler ile ortamdaki zehirli bileşikleri azaltacak.

Levent Şeker Kule'de yaşam başladı!

LEED Silver Adayı A sınıfı ofis binası Levent Şeker Kule'de yaşam başladı. Büyükdere Caddesi üzerinde hayata geçirilen projede ofislerin alanları minimum 500 metrekareden oluşuyor.

Okmeydanı Hastanesi Leed Gold sertifikasına aday!

Depreme karşı sismik izolatörler kullanılarak, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yeniden inşa edilmeye başlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olacak.

Sertrans'ın Hadımköy tesislerine LEED sertifika!

Sertrans'a enerji verimliliği sertifikası SERTRANS Logistics'in 2013 yılı sonunda hizmete açılan 50 bin metrekare arazi üzerine kurulu Hadımköy tesisleri ve genel merkezi "LEED" sertifikası aldı...

Tepe Betopan yeni tesisine leed altın sertifika!

BİLKENT Holding bünyesindeki yapı malzemeleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Tepe Betopan'm yeni tesisindeki binaları, LEED GOLD sertifikası almaya hak kazandı...

Leed sertifika adayı flex kurtköy Haberi

Leed sertifika adayı flex kurtköy


Dumankaya İnşaat, 18-19 Şubat 2013 tarihlerinde Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi”ne katıldı. Zirvenin ilk günü düzenlenen oturumda İş Geliştirme ve Planlama Direktörü Abdullah Yazıcı, Uluslararası Leed (Yeşil Bina) Sertifika Adayı Flex Kurtköy projesinin tanıtımını yaptı, oturumda proje ile ilgili detaylı bilgiler veren Yazıcı: “Bu yıl sektördeki 50. yılımızı kutlarken, Flex Kurtköy gibi çevreci bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projenin çevreci kimliğini şantiye başladığı andan itibaren temel misyonumuz olarak belirledik. Bu doğrultuda şantiye çalışmaları esnasında proje alanına gelen araçların lastiklerinin yıkanması, hafriyata başlandığında çok değerli olan bitkisel toprağın dışarıya atılmaması ve saha içerisinde stoklanarak daha sonra peyzaj çalışmalarında kullanılması gibi her ayrıntıya önem verdik.


 Flex Kurtköy’de özellikle araba kullanımından kaynaklanan karbondioksit ve enerjiyi...