03 / 05 / 2024

Legrand nerede satılıyor

Legrand nerede satılıyor

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand, dünyanın en üst standartlarına sahip ürünlerini tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Legrand nerede satılıyor Haberi

Legrand nerede satılıyor

Legrand Salbei ve Valena anahtar prizleri, Forix IP21 sıva üstü, XS - otomatik sigorta, kaçak akım koruma anahtarı, grup priz, ziller, D45 interkom ürünlerini Bauhaus’larda satışa Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, ürünlerini tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Legrand ürünleri, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen yapı marketlerinden biri olan Bauhaus’da yerini alıyor.


Dünyanın en üst standartlarına sahip ürünleriyle tercih edilmeye devam eden Legrand’ın Salbei ve Valena anahtar prizleri, Forix IP21 sıva üstü, XS - otomatik sigorta, kaçak akım koruma anahtarı, grup priz, ziller, D45 interkom ürünlerine Bauhaus mağazalarından ulaşabilirsiniz.


Bauhaus'daki Legrand ürünlerinden birçoğunu keşfetmek için www.bauhaus.com.tr adresini ziyaret...