05 / 05 / 2024

Legrand sistem

Legrand sistem

Sistem Armada anahtar priz koleksiyonu, 200’ den fazla fonksiyonuyla duvarlarınızda bütünlük sağlıyor. Çevreye duyarlı tasarımı, üretimden ömürlerini doldurduktan sonraki işlemlere kadar, çevreye olan zararları azaltıyor.

Legrand Ledli gece lambası ile çocuk odaları renkleniyor!

Legrand, çocukların sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını gökkuşağına çeviriyor. Ledli gece lambası ile Legrand, çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunuyor.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Legrand'dan kaçak akım koruması!

Bina elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler sunan Legrand, konutlar ve ticari uygulamalardaki modern tesisatların gereksinimlerini karşılamak üzere bazı şalt ürünlerini Türkiye’ deki Legrand Gebze fabrikasında üretiyor.

Antalya 2. aşama raylı sistem hattının detayları açıklandı!

Antalya'da yapımı süren ikinci aşama raylı sistem hattının bilinmeyen detayları ortaya çıktı. Projede 15 durak, 5 köprü ve 2 viyadük yer alıyor. İlk yılda saatte 7 bin yolcu taşınabilecek

Antalya'da yapılacak hafif raylı sistem hattının maliyeti açıklandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Antalya'da yapımı devam eden 2'nci aşama hafif raylı sistem hattının kilometre birim maliyetinin 13 milyon TL olduğunu açıkladı.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Antalya Meydan-Havalimanı- EXPO Raylı Sistem Hattı Projesi’nde yüklenici firma ilk rayları Tedaş Kavşağından Havaalanı köprü güzergahına kadar olan bölümünü döşemeye başladı.

Antalya'da raylı sistem hattı 60 kilometreye ulaşacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2'nci aşama raylı sistem hattında çalışacak araçlar için 39 milyon Euro borçlanma yetkisinin görüşüldüğü mecliste, 2'nci aşama inşaatı devam ederken 3'üncü etap çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Antalya'da raylı sistem araç alımı için mecliste oylar kabul edildi!

Büyükşehir Belediye meclisinde, raylı sistem araç alımı için 39 milyon euro ve 10 milyon TL'lik borçlanma yetkisi, CHP'nin ret oyuna karşın, AK Parti ve MHP'li üyelerin oylarıyla kabul edildi

İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstinye-İTÜ-Kağıthane Raylı Sistem Projesini ihaleye çıkarıyor. 8 kilometre uzunluğundaki metro hattı projesi Seyrantepe’den başlayarak Ayazağa’nın içinden geçip, İTÜ, İstinye Park AVM ve İMKB’den sonra İstinye’ye inecek.

Bağcılar Sistem Sitesi icradan 48.1 milyon TL'ye satılıyor!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul Bağcılar'da bulunan Sistem Sitesi'ni satışa çıkardı. Toplam 158 adet konut ve 2 dükkandan oluşan taşınmazın satış bedeli 48 milyon 109 bin 230 TL olarak belirlenmiştir.

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Yalıtım İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Köse tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Pendik, Orta Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, Latife Hanım Sokak'ta kuruldu.

İzmir'de raylı sistem hattı 250 kilometreye ulaşacak!

Buca ve Narlıdere metro hatlarının hazırlık süreçlerinin devam ettiğini dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2019 yılına kadar 190 km'si çalışır durumda, 250 km'ye ulaşan raylı sistem yatırımına imza atacaklarını açıkladı.

Alaaddin-Adliye Raylı Sistem Hattı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı ile 72 yeni tramvayın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Legrand sistem Haberi

Legrand sistem

Legrand, Sistem Armada anahtar priz koleksiyonunu sadece evlerinde değil ofislerinde de farklılık arayanların beğenesine sunuyor. Legrand Sistem Armada koleksiyonu sade ve şık tasarımıyla yaşam alanınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor.


Sistem Armada anahtar priz koleksiyonu, 200’den fazla fonksiyonuyla duvarlarınızda bütünlük sağlıyor. Çevreye duyarlı tasarımı, üretimden ömürlerini doldurduktan sonraki işlemlere kadar, çevreye olan zararları azaltıyor.


Sistem Armada ev ve ofis dışında kamu alanları, alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, havaalanları, fabrikalar gibi alanlarda da çözüm sunuyor. Özellikle antimikrobiyel ürünleri 5 yıl boyunca self-dezenfeksiyon sağlayarak mikropların çoğalıp yayılmasını engelliyor. Bu nedenle Sistem Armada okullar, hastaneler ve toplu yaşam alanları için rakipsiz bir ürün yelpazesine sahip.  

Sistem Armada anahtar priz koleksiyonu sade ve şık tasarımıyla, yaşadığınız mekanlara kolayca uyum sağlıyor. Teknoloji ile bütünleşen performansı yüksek ergonomik işlevleri...