12 / 05 / 2024

Leif Flojgaard

Leif Flojgaard

Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Türkiye pazarına güvenimiz tam ve önümüzdeki beş yıl içerisinde 'Danfoss Soğutma Sistemleri Departmanı' olarak büyüyerek ciromuzu yüzde 300 artırmayı hedefliyoruz" dedi.

H&M Ankara Cepa AVM'de ilk mağazasını açtı!

Uluslararası moda perakendecisi H&M, Ankara 'daki ilk mağazasının CEPA Alışveriş Merkezinde açtı. Resmi açılış H&M  Türkiye Müdürü Leif Spang ve H&M CEPA Mağaza Müdürü Barış Evren Bedestenci 'nin kurdele kesme töreniyle gerçekleşti.

H&M İstinyepark'ta mağaza açıyor!

H&M Türkiye müdürü Leif Spang'ın ve İstinyepark mağaza müdürü Sander Keijser'in kurdele kesme töreniyle gerçekleşecek resmi tören ile kapılarını açacak...

Leif Flojgaard Haberi

Leif Flojgaard


İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Türkiye pazarına güvenimiz tam ve önümüzdeki beş yıl içerisinde 'Danfoss Soğutma Sistemleri Departmanı' olarak büyüyerek ciromuzu yüzde 300 artırmayı hedefliyoruz" dedi. 


Danfoss Ortadoğu/Afrika Bölüm Başkanı ve Türkiye Genel Müdürü Leif Flojgaard ve Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci İstanbul'da Dedeman Otel'de düzenlenen bir etkinlikte basın mensupları ile buluştu. 


Toplantıda açıklamalarda bulunan Danfoss Ortadoğu/Afrika Bölüm Başkanı Leif Flojgaard, "Türkiye ekonomisindeki büyümeye paralel olarak Danfoss'un, Türkiye'de yeni yatırımlarla büyüme planlarının olduğunu ve bu planların gelecek 5 yıllık bir dönemi kapsıyor. Planladığımız yatırımların ilk adımı olarak Türkiye'de Danfoss Soğutma Sistemleri departmanını kurduk" dedi. 


Endüstriyel alanda süren yatırımlar ve kentsel dönüşümün pozitif katkısı ile Türkiye'nin iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren tüm...