30 / 04 / 2024

Leke Jeans hangi sektörlerde hizmet veriyor

Leke Jeans hangi sektörlerde hizmet veriyor

Hazırgiyim ihracatçısının finansmana erişimini sağlamak için protokol imzalandı. Bu destek, akıllara iflas erteleme isteyen Leke Jeans’i getirdi. İHKİB Başkanı Tanrıverdi, Leke Jeans’in inşaat işlerinden dolayı sıkıntı yaşadığını söyledi.

ŞOK'ta Vanish leke çıkarıcı 108 TL’ye, Ace klasik 24,90 TL’ye, Finish tuz 37,50 TL’ye düştü!

ŞOK Market, bugün hangi ürünlere indirim geldiğini resmi internet sitesinden yayımladı. Buna göre, 21 Haziran’da Vanish leke çıkarıcı 108 TL’ye, Ace klasik 24,90 TL’ye, Finish tuz 37,50 TL’ye düştü. İşte 21 Haziran Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Spor giyim tutkunları kaçırmayın! LTB Jeans’ten indirim üstüne indirim!  23 Aralık 2023 Fiyat Listesi

Jean üretiminde Türkiye’nin ünlü markalarından LTB Jeans,  hem jean modellerinde hem de diğer giyim ürünlerinde indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli olacak.  Hangi ürün ne kadar indirime girdi? LTB Jeans ne kadar indirim yaptı? İşte 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’den büyük kış indirimi! Hangi ürünler kaç TL'ye düştü?

Mavi Jeans, yılın son günlerinde kışlık ihtiyaçlarını henüz tamamlayamamış olanlar için büyük indirim kampanyası başlattı. Mavi Jeans’de sezon ürünleri için indirim oranı ne kadar? İşte fiyatlar…

Leke Jeans inşaat işlerinden dolayı sıkıntı yaşıyor!

Hazırgiyim ihracatçısının finansmana erişimini sağlamak için protokol imzalandı. Bu destek, akıllara iflas erteleme isteyen Leke Jeans’i getirdi. İHKİB Başkanı Tanrıverdi, Leke Jeans’in inşaat işlerinden dolayı sıkıntı yaşadığını söyledi.

Leke Jeans iflas erteleme istedi!

Türkiye tekstil sektörünün önde gelen markalarından Leke Jeans yaşadığı mali darboğazı aşamayınca mahkemenin yolunu tuttu. İflas erteleme isteyen şirket hakkında tedbir kararı verildi; kayyum ataması yapıld

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Sparta Tower Ispartakule bu ay satışa çıkıyor!

LEKE Jeans ' in patronu Cengiz Acar gayrimenkul sektörüne Ispartakule ' den Sparta Tower projesiyle girdi. Sparta Tower Ispartakule projesinin bu ay satışa çıkması planlanıyor...

Sparta Tower projesi bu ay satışa çıkacak!

LEKE Jeans'in patronu Cengiz Acar gayrimenkul sektörüne Ispartakule'den Sparta Tower projesiyle girdi. Sparta Tower Ispartakule projesinin bu ay satışa çıkması planlanıyor. Proje konut ve ticari birimlerden oluşuyor.

Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biri olan Sulh Hukuk Mahkemesinde toplam on iki adet dava görülüyor. Peki, Sulh hukuk mahkemesi hangi davalara bakar?

İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

İpotek finansmanı kuruluşlarının yapabileceği iş ve işlemler olduğu gibi, yapamayacağı iş ve işlemler de yer alıyor. Peki hangi işler faaliyeti kapsamına girmez? İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

Kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Kira sözleşmesi, ev sahibi ile kiracısına birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Kiracı ve ev sahibi bazı haklı nedenler olmadan kira sözleşmesini feshedemiyor. Peki, kiracı kira sözleşmesini hangi hallerde feshedebilir?

Hangi eşyalar haczedilebilir?

Alacaklının talebi doğrultusunda icra takibi işlemi başlatılabiliyor. Borçluya tebligat gönderiliyor ve bu tebligata uymak zorunda oluyor eğer uymazsa takip kesinleşiyor. Eve icra gelebiliyor. Eve gelen icra memurları hangi eşyalar haczedilebilir?

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

Leke Jeans hangi sektörlerde hizmet veriyor Haberi

Leke Jeans hangi sektörlerde hizmet veriyor

Son yıllarda gayrimenkul sektöründe patlama yaşanıyor. Başta İstanbul olmak üzere konut projeleri peş peşe devreye giriyor. Ana işi inşaat olmayan ancak bu sektörde kâr olduğunu düşünen başka şirketler de gayrimenkul sektörüne giriyor. Tekstil, gıda ve otomotiv gibi sektörlerden gayrimenkule giren firmalar da projeler geliştiriyor. Ancak, sektördeki imar sorunları, vergi yükü gibi nedenlerle zor durumda kalanlar olabiliyor. Bunun son örneği Leke Jeans oldu. İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Leke Jeans’in hazırgiyim faaliyetlerinden dolayı iflas erteleme istemediğini, asıl problemin gayrimenkul işlerinden kaynaklandığını savundu. 

İHKİB, Türk Eximbank ve Kredi Garanti Fonu’nun (KGF), küresel ve bölgesel sorunlar nedeniyle yeni açılımlara yönelen hazır giyim ihracatçısını desteklemek amacıyla yaptığı işbirliği toplantısında, protokolle iflas erteleme gibi zorda olan firmalara destek olunup olunmayacağının...