18 / 05 / 2024

LEMA Grup Uptown İncek iletişim

LEMA Grup Uptown İncek iletişim

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

2016 yılında konut sektörü hareketlenecek!

Yeni yıla girerken konut sektörünü değerlendiren LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı 2016 yılında yaşanması olası gelişmelerden bahsetti. Katırcı, "Kasım ayında Türkiye genelinde 106.008 konut satışı gerçekleşmiş durumda." dedi.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğayla iç içe bir yaşam garantisi sunuyor!

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek'te teslim öncesi satışlar arttı!

2012 yılının Aralık ayında LEMA İnşaat tarafından temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek, yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Uptown İncek sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Yumrutepe Uptown İncek'te Eylül'de yaşam başlıyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown Încek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

LEMA Grup Uptown İncek'te teslimler Eylül'de!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek Evleri ne zaman teslim edilecek?

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Parktepe Evleri'nde 100 yıl dayanıklı Frankische borular kullanılıyor!

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Şahika Grup'tan 100 yıl dayanıklı Parktepe Evleri projesi!

LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, dayanıklılığını 100 yıl koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

LEMA Grup Uptown İncek iletişim Haberi

LEMA Grup Uptown İncek iletişim

Sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunan Uptown İncek’te Eylül 2015 itibari ile yaşam başlıyor. Konut sahiplerinin evlerine yerleşmek için hazırlanmaya başladığı, Başkent’in göl ve orman manzaralı projesinin teslim edilmesi ile İncek’te de hayat başlamış olacak. Ankara’nın en önemli eğitim kurumlarına olan yakınlığının yanı sıra sunduğu sosyal imkanlar ile dikkat çeken proje yatay ve dikey olmak üzere iki yapıdan oluşuyor. Ankara’da farklı bir projeye imza attıklarını belirten Lema Grup ortaklarından Emre Katırcı “Eylül ayını Uptown İncek sakinleri ile birlikte en güzel şekilde karşılamaya hazırız. Hem göl hem de orman manzarasını bir arada sunarak doğayı evlerinize getiren projemizde ayrıcalıklı bir yaşam başlıyor”...