02 / 05 / 2024

Lens Yapı konut projeleri 2017

Lens Yapı konut projeleri 2017

Lens Yapı Kurtköy ve Ataşehir'de 3.5 milyar TL toplam satış bedeli olan iki projeyi satışa çıkarmak için gün sayıyor.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

Lens Yapı 2020’de 1,5 milyar lira ciro hedefliyor!

Lens Yapı, 2020'de tamamlayacağı projelerle birlikte 1,5 milyar lira ciro hedefliyor. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Kutlu, “2020’de 500 yeni istihdam yaratıp 1,5 milyar lira ciroya ulaşmaya hedefliyoruz” dedi.

Evim Türkiye’de Lens Yapı’ya gurbetçi ilgisi!

Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle Anadolu Yakası’nın en büyük markalı konut proje üreticisi firma konumuna gelen Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı...

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Lens Yapı, Evim Türkiye ile gurbetçileri hedefledi!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’yla gurbetçilere yüzde yüzde 20+5 indirim avantajlarıyla gurbetçiye satış payını artıracak...

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi!

Lens Yapı imzasıyla Lens İstanbul projesinde teslimlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projede 1+1'leri fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi...

Lens Yapı konut projeleri 2017 Haberi

Lens Yapı konut projeleri 2017

Referandum sonuçlarını değerlendiren Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu "Referandum sonucu , 2023 hedeflerine ulasmak icin milletimiz tarafindan atılmış büyük bir adım. Bu bağlamda Lens Yapi olarak bizde genç nüfusa istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katki sağlamak adına, yatırımlarımıza hız vermeyi planlıyoruz. Sonuça Türkiye açısından son derece olumlu. 3.5 milyar TL toplam satış bedeli olan Ataşehir ve Kurtköy'deki iki projemizi olabilecek en kısa sürede satışa çıkacağız" dedi.


Gayrimenkul piyasasında siyasal istikrar sorununun her zaman piyasaları olumsuz etkilediğini hatırlatan Kutlu başkanlık sistemi ile bu sorunun aşıldığına dikkat çekti.


Kurtköy'de yapımı devam eden Lens İstanbul projesine de referandum sonuçlarının yansıyacağını söyleyen Mert Kutlu "Kurtköy metroyu bekliyor. referandum sonuçları Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kurtköy'de de altyapı yatırımlarını hızlandıracak. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı daha aktif...