03 / 05 / 2024

Leonardo Di Caprio villasını mı satıyor

Leonardo Di Caprio villasını mı satıyor

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki Pasifik Okyanusu manzaralı muhteşem villasını satışa çıkardı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.

Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor!

Sağlık Bakanlığı'nın Pendik'ta hayata geçirdiği 10 katlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor.

Milas'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi!

Muğla'nın Milas ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa edilecek. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ni Slash Architects tasarladı!

Mimari ve iç mimari pek çok ödüllü projeye imza atan Slash Architects Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ndeki tasarımıyla fark yaratıyor

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Muğla Menteşe'de inşa edilen Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açıldı. 15 milyon TL'ye yapılan merkez, 577 metrekare kapalı alan ve 5 kattan oluşuyor.

Adana Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Adana Yüreğir'de geçen ay inşaatına başlanılan ağız ve diş sağlığı hastanesinin yıl sonunca hizmete başlaması planlanıyor. Hastane 6 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edildi.

Konya Karatay'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Konya Karatay Belediyesi, Akçeşme Mahallesi'ne yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için inşaata başladı. İnşaatın 7 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi hedefleniyor.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Leonardo Di Caprio villasını mı satıyor Haberi

Leonardo Di Caprio villasını mı satıyor

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki Pasifik Okyanusu manzaralı muhteşem villasını satışa çıkardı.


Dünyaca ünlü 41 yaşındaki oyuncu Leonardo Di Caprio’nun Malibu’daki villasının görüntüleri ortaya çıktı. Caprio’nun annesi Ermeline’in yaşaması için 1998 yılında 1.6 milyon dolara (4.8 milyon TL) satın aldığı villaya yıllar içinde büyük yatırım yaptı. Oscarlı oyuncunun henüz 24 yaşındayken satın aldığı villanın değeri şimdi 10.95 milyon dolar (yaklaşık 33 milyon TL).


DiCaprio bu villayı Titanic filminden sonra satın almıştı. Ünlü oyuncu, o filmde 2.5 milyon dolar kazanmış ve genç yaşında kazandığı bu parayla böyle bir yatırım yapmak istemişti.


3 yatakodası, 2 banyosu, tahta zemini ve oturma odasında şöminesi bulunan villayı sade bir şekilde döşeyen DiCaprio, Pasifik Okyanusu manzaralı bu villa, 1950’lerde inşa edilmiş. Satılığa çıkan villa yaz sezonu boyunca aylık kirası...