01 / 05 / 2024

Leroy Merlin praktiker

Leroy Merlin praktiker

Türkiye'deki mağazalarını kapatmaya hazırlanan Praktiker'in mağazalarını Fransız Yapı market zinciri Leroy Merlin alacak

Praktiker'e bir yıllık konkordato!

Mali yapısı bozulduğu gerekçesiyle 3 aylık geçici konkordato ilan eden yapı market zinciri Praktiker'e, bir yıllık daha konkordato süresi verildi.

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

45 soruda Arwen Merlin projesi!

Arwen Merlin projesi, iş ve aile yaşamını birbirinden tamamen ayıran, günlük temel ihtiyaçları eksiksiz karşılayabilecek bir modern yaşam projesi olarak İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat!

Arwen Merlin Rezidans Kurtköy fiyat listesi dairelerde 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor...

Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı!

Pendik Kurtköy'de Arwen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Arwen Merlin'de ön satışlar başladı. Arwen Merlin'de daire fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Arwen Merlin Kurtköy'de fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Arwen Merlin Kurtköy projesinde 2+1'lerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesi Mayıs 2018 yılında teslim ediliyor...

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Perakende sektöründe darbe girişimi sonrası mağaza atağı!

Perakende sektöründe yatırımcılar, mağaza ve şubeleşmeyi sürdürerek Türk ekonomisine güven mesajı veriyor. Son dönemde Under Armour, Merlin, Aigner, Kahve Dünyası ve Kaşıbeyaz yeni yatırımlarıyla adlarından söz ettiriyorlar.

Madame Tussauds yıl sonunda İstanbul'da açılıyor!

Dünyanın önde gelen eğlence yatırımları şirketi Merlin Entertainments’ın yeni açılışlardan sorumlu direktörü John Jakobsen, 2016 sonunda Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ni İstanbul’da hayata geçireceklerini belirtti.

Leroy Merlin praktiker Haberi

Leroy Merlin praktiker

Zarar eden Türkiye birimini önce satmayı deneyen Alman yapı devi Praktiker'in mağazalarını Leroy Merlin alacak. Praktiker'in Türkiye'de 9 mağazası...