05 / 05 / 2024

Levent 199 kiralık ofis

Levent 199 kiralık ofis

Levent 199 ofis standartlarını yeniden belirliyor. Türkiye' nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Zorlu Gayrimenkul tarafından geliştirilen Levent 199 Ofis projesinin yüzde 45' inin kiralanması tamamlandı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Odeabank genel müdürlük binasını Levent 199'a taşıyor!

Odeabank, Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'de yer alan Levent 199 Plaza'ya taşıyor. Odeabank Zorlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Levent 199 Plaza'dan 8 bin 175 metrekare ofis kiraladı...

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Levent 199 Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Zorlu Holding merkezini Levent 199'a taşıyor!

Büyükdere Caddesi'nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, Grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olacak.

Zorlu Holding merkezi Levent 199'a taşınıyor!

Büyükdere Caddesi'nde yer alan ve Zorlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen yeni merkez binası Levent 199, Grubun bölgenin lideri olma yönündeki gelecek vizyonunun gerçekleşeceği yeni adres olacak...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Levent 199 kiralık ofis Haberi

Levent 199 kiralık ofis

LEED Gold Sertifikası'na uygun olarak tasarlanan, 42 kat ve 170 metre yüksekliğe sahip çevre dostu Levent 199 ofis projesi, yüksek verimlilikteki kat planları ile A+ bina 

hizmetini tasarruf sağlayan aidat ödemeleriyle sunuyor. Akıllı bina sistemine sahip olan proje, helikopter pisti, kiracılara hizmet edecek toplantı salonları, yeme içme üniteleri ile ofis kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını tek bir merkezden karşılıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. Bulunduğu sektörde öncü uluslararası bir çok kiracının yapmış olduğu kiralamalar ile %45 doluluk oranına ulaşan Levent 199 projesi, Levent Büyükdere Caddesi üzerinde konforlu bir çalışma ortamı sunuyor. 

2014 yılı Haziran ayı itibari ile yaşamın başlayacağı Levent 199’da ofis kiralamaları, proje danışmanları JLL ve DTZ firmaları aracılığı ile hızla devam...