02 / 05 / 2024

levent 199 satışı

levent 199 satışı

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022! 

Dap Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi Levent'te yükseliyor. İlk etabında 448 adet konut yer alan projenin inşaat maliyeti 236 milyon 829 bin 385 lira. Peki Dap Levent'te satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022!

DAP Yeni Levent ön satışta! Yeni proje!

Dap Yapı'nın Levent'te hayata geçireceği Yeni Levent projesi ön satışa çıktı. Projenin 1. etabında 448 adet konuta yer veriliyor.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

ICBC, Levent Tower’ı 560 milyon dolara aldı!

Türkiye'ye ilk yatırım yapan Çinli banka olan ICBC,Metal Yapı’nın Levent’te inşa ettiği Levent Tower'ı satın almak için pazarlık yapan kuruluş, sonunda el sıkıştı. ICBC, Metal Yapı’ya 560 milyon dolara yakın bir bedel ödeyecek.

Solo Levent: Şehrin tam kalbi!

Solo Levent projesinde satışlar devam ediyor. 2020 yılında teslim edilecek proje Sanayi metro durağına 3 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor...

Rua Yapı'dan Hermitage Levent projesi geliyor! Yeni Proje!

Rua Yapı'nın Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde inşa edeceği Hermitage Levent projesinde satışların 1,5 - 2 yıl sonra başlaması planlanıyor..

Alibeyköy 5. Levent Sitesi satılık ev fiyatları 2018!

"Daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!" sloganı ile kampanyasını duyuran  Torunlar 5. Levent projesinde daire teslimleri başladı..

5. Levent'te daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!

Alibeyköy 5. Levent projesinde satışlar devam ediyor. Projede 60 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

5. Levent Konutları satış fiyatları!

5. Levent Konutları satış fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent Eyüp projesinde birinci etap yıl sonu teslim ediliyor...

5. Levent Torunlar satılık daire!

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa edilen 5. Levent Torunlar satılık daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

5.Levent Kiptaş satış fiyatları!

Yaklaşık 4 bin konuta yer verilen 5.Levent Kiptaş satış fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

levent 199 satışı Haberi

levent 199 satışı

Zorlu Holding, elektronik, madencilik, tekstil, enerji sektörlerinin yanı sıra gayrimenkul sektöründe de önemli yatırımları hayata geçirdi. Gayrimenkulde özellikle Zorlu Center projesiyle çokça gündeme gelen Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, yapılan eleştirilere rağmen bu projeyle ortaya çıkan değerle rantçı olmadıklarının anlaşıldığını söylüyor. 5 milyar doların üstünde bir ciroya sahip olan Zorlu Holding, gayrimenkul dışında enerjide ve elektronikte önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Enerjide güneşe Amerikan teknolojiyle girmeye hazırlandıklarını anlatan Ahmet Nazif Zorlu, sorularımızı aşağıdaki gibi yanıtladı. 


Türkiye ekonomisinin gidişatını nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Son günlerde fınansal piyasalarda görülen dalgalanmaların yurtdışı piyasalardaki çalkantılar ve Türkiye'deki siyasi hareketlilikten dolayı yaşanan, günlük ve kısa vadeli gelişmeler olduğunu düşünüyorum. Türkiye uzun dönemde istikrarlı çizgi izlemeye devam edecek. Bu yıl yüzde 3,5-4 büyüme yakalanabileceğine inanıyorum. Günlük siyasi ve ekonomik...