01 / 05 / 2024

Levent Akgerman kim

Levent Akgerman kim

TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman oldu. Peki, Levent Akgerman kimdir? Levent Akgerman bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Akgerman..

Levent Akgerman kimdir?

TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman oldu. Peki, Levent Akgerman kimdir? Levent Akgerman bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Akgerman..

TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman oldu!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği 25. Kuruluş Yılı’nı kutladı. Türkiye Gazbeton sektörünün bir araya geldiği gecede Kamu Kurum ve Kuruluşları, üniversiteler, sanayi dünyası, inşaat sektörü, mimarlar ve STK temsilcilerinden oluşan davetliler yer aldı

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Levent Korba kim?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 23 Mart 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Levent Korba seçildi. Peki, Levent Korba kimdir?

Levent Akgerman: Yapılarımızın yarısında can güvenliği yok!

AKG Gazbeton’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansı ile malzemeden güvenliğe her boyutu ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye’deki dönüşüm ele alındı...

Levent Akgerman: Kentsel dönüşümde yapı malzemesi çözümü gazbetondur!

AKG Gazbeton’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansı ile malzemeden güvenliğe her boyutu ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye’deki dönüşüm ele alındı.

AKG Gazbeton 2014'te yeşil binalara odaklanacak!

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "Yüzde 100 yerli hammaddelerle geliştirdiğimiz bu yeni nesil yalıtım plağı sağladığı güvenlik ve enerji tasarrufu sayesinde artı değer katacak" diye konuştu.

AKG Gazbeton Türkiye'nin prestijli projelerine katkı sağlıyor!

Milliyet Gazetesi Business ekinde yer alan habere göre: AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarının hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Levent Akgerman: Prestijli projelerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz!

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye' nin en prestijli sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarının hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getir di...

Haluk Levent Ünal kim?

Özyurtlar İnşaat Genel Müdürü Haluk Levent Ünal kimdir? Haluk Levent Ünal, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Haluk Levent Ünal, ne zamandan beri Özyurtlar İnşaat'ta görev alıyor?

Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu: Çin'de büyümek çok kolay!

Perakendecileri Uzakdoğudaki verimli pazarlara davet eden Turkmall CEOsu Levent Eyüboğlu, gelecek 10 yılda İstanbul, Moskova ve Çin en önemli merkezler olacak dedi

Levent Projesi'nin iç dekorasyonunu Adam D.Tihany yapacak!

Eriapartnersın Büyükdere Caddesinde eski Renault Mais arazisi üzerinde planladığı ve projesi Foster+Partners tarafından gerçekleştirilen Levent Projesinin iç tasarımını, 'ağırlama mekanları' nın usta tasarımcısı Adam D. Tihany gerçekleştirecek

Zorlu Levent Projesi'nden son kareler!

Tabanlıoğlu Mimarlıkın tasarladığı, A+ ofis olarak planlanan Zorlu Levent projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Levent Akgerman kim Haberi

Levent Akgerman kim

Levent Akgerman, lisans eğitimini ABD Lehigh Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde, İșletme Yüksek Lisansı’nı ABD Babson College’de tamamladı.


Eğitim hayatına paralel olarak bașladığı çalıșma hayatında, Amerika ve İsviçre’de hızla ilerleyen Akgerman, bankacılık ve finans alanlarında İsviçre’de Roche A.G. ve A.B.D.’de Park Avenue Bank gibi kurulușlarda önemli görevlerde bulundu.


AKG Grubu’nun temellerinin atılmasında yetki ve sorumluluk alan Akgerman, grubun AKG Gazbeton ve MORE Aquaculture yatırım projelerini yürüttü.


EGİAD, İMSAD, TGÜB, DEİK gibi Türkiye’nin önde gelen STK’larında Bașkan ve Bașkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Levent Akgerman, 2014 yılının mayıs ayından bu yana BASİFED -Batı Anadolu Sanayici ve İșadamları Dernekleri Federasyonu- Bașkanlığı görevini sürdürüyor.


Levent Akgerman Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu.


Levent Akgerman evli ve 2 çocuk babasıdır.



TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman...