08 / 05 / 2024

levent cami ne zaman açılacak

levent cami ne zaman açılacak

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Kirman nereden mezundur? Levent Kirman ne iş yapıyor?

Levent Kirman ne iş yapıyor? Levent Kirman’ın mesleği nedir? Levent Kirman nereden mezundur? İşte detaylar!

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Levent Camisi'nin temeli yaz ortasında atılacak!

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa ettirilen Levent Camisi'nin temeli, yaz ortasında atılacak.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Vakıf GYO Levent İş Merkezi 2018 değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Levent İş Merkezi'ne ait 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu paylaştı. 

levent cami ne zaman açılacak Haberi

levent cami ne zaman açılacak

Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından, Levent'in Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen, Levent Cami'de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; 18 dönümlük arazi üzerine inşa edilen caminin büyüklüğü 5 bin 744 metrekare olacak ve yapımı tamamlandığında 20 bin kişiye hizmet verecek. 

Kaba inşaatı yüzde 75 seviyesine ulaşan caminin son durumu havadan görüntülendi. Cami inşaatının 2022'de tamamlanması bekleniyor. 

HEDEF 2022

Camide yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgi veren  Levent Cami Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, "Kaba inşaatımızın yüzde 75'lik bölümünü şükürler olsun tamamlamış bulunuyoruz. Şu anda ana kubbemizin iskelesi kuruluyor. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde de ana kubbemizi örtüp bitirdikten sonra kubbenin olduğu yere bayrak asacağız. Kaba inşaatla beraber şu anda...