03 / 05 / 2024

Levent İETT arsasının ihalesi

Levent İETT arsasının ihalesi

Emlak ve konutta hesabını 22 Temmuz seçimlerine göre yapanlar, bu analiz sizin için. Alacaksanız da satacaksanız da mutlaka bu analizi okuyun. Kararınızı ona göre verin.

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini resmen açıkladı. Peki  Levent arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki arsasını 18.2 milyon dolara sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 134 bin 135 metrekarelik arsasını Yılmaz Redüktör Sanayi'ye 18 milyon 2012 bin 144 dolara sattı!

Söktaş Tekstil'in Söke'deki arsasının imar planı değiştirilecek!

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Söke'de yer alan fabrika arsasının ticaret, konut, turizm amaçlı değerlendirilmesi amacıyla, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği için başvuru yapacak.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu'da 2 arsasını satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde 77 Ada 5 Parsel ve 1083 Ada 56 Parselde bulunan 2 arsasını 3 Kasım'da satışa çıkarıyor.

Akiş GYO Bozüyük'teki arsasını 190 milyon TL'ye satıyor!

Akiş GYO, Bilecik Bozüyük'ün Yeni Mahalle bölgesinde yer alan arsasını 190 milyon TL + KDV bedelle satacak.

Reysaş GYO, Sakarya'daki 2 arsasını 7.7 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye'deki toplam 61 bin 38 metrekare büyüklüğe sahip iki arsasını kiraya verdi. Reysaş bu kiradan 5 yılda yaklaşık 7 milyon 750 bin TL gelir elde edecek.

Avrasya GYO Arnavutköy arsasının plan değişikliği için başvuruda bulundu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Arnavutköy'de bulunan arsasının imar planı değişikliği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na başvuru yaptı.

Akiş GYO, Çerkezköy OSB'deki arsasını 9.3 milyon dolara sattı!

Akiş GYO, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsasının 75 bin 15 metrekaresini 9.3 milyon dolar + 26 milyon 935 bin TL KDV bedel ile Yılmaz Redüktör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye sattı...

Arsasını kat karşılığında müteahhite vermeyi düşünenler dikkat!

Arsasını inşaat karşılığı müteahhitlere vermeyi düşünenlerin dikkat etmesi gereken pek çok önemli nokta bulunuyor. Bu önemli noktalara dikkat edilmediği takdirde sonuç hayal kırıklığı olabiliyor. İşte arsa sahiplerinin bilmesi gerekenler;

Levent Kırca'nın çocukları mirasını reddetti!

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.

Etiler ve Levent kentsel dönüşümle değer kazanacak!

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul'un en pahalı ilçesi Beşiktaş’ın dönüşen semtleri Etiler ve Levent gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

ÖİB, TTA Gayrimenkul'ün Adıyaman arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul A.Ş'nin Adıyaman Samsat'ta bulunan arsasını özelleştiriyor. Özelleştirme işlemlerinin 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanmasına karar verildi.

Levent İETT arsasının ihalesi Haberi

Levent İETT arsasının ihalesi

Konut piyasası 22 Temmuz'da yapılacak seçimlere kilitlenmiş durumda. 27 Nisan gecesi yayınlanan e-bildiriyle birlikte Mart ve Nisan ayında mortgage beklentisiyle hareketlenen konut piyasası durgunluğa girdi. Bu durgunluk Haziran ayında ve Temmuz'un ilk yarısında kendisini hissettirdi.

Peki bundan sonra emlak piyasası ne olacak? Gelin farklı alternatiflere göre değerlendirelim.

- Seçimden yine tek başına iktidar çıkarsa, emlak fiyatları orta ve uzun vadeli yükseliş trendini koruyacak. (Burada hangi partinin tek başına iktidara geldiği çok önemli değil.)

- Sandıktan koalisyon çıkarsa, kısa vadede, seçim dolayısıyla ertelenen talep alıma çevrilir. Ama orta ve...