28 / 04 / 2024

Levent iş merkezleri

Levent iş merkezleri

İstanbul Avrupa yakasında Levent bölgesinde inşa edilen projeler 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Projelerin gelişim süreçlerini sitemizden takip etmeye devam edebilirsiniz

Levent iş merkezlerinin havadan havadan yeni görüntüleri!

İstanbul Avrupa yakasında Levent'te hayata geçirilen ofis, konut projeleri ve iş merkezleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Levent bölgesindeki iş merkezlerinin havadan görüntüleri!

Levent bölgesindeki iş merkezleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Levent iş merkezlerinin havadan genel videosu!

Levent'te yer alan iş merkezleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Levent'te yer alan iş merkezlerinin havadan genel videosu!

Levent'te konumlanan iş merkezlerinin havadan genel görüntüsü www.havadanemlakvideo.com adresi tarafından kaydedildi

Levent İş Merkezleri'nin havadan videosu!

Levent bölgesinde yer alan iş merkezlerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Levent'te bulunan iş merkezleri havadan görüntülendi!

Levent'te bulunan iş merkezlerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Gayrimenkul hukukunda kat maliklerinin hakları neler?

Özellikle, son yıllarda hayata geçirilen siteler, iş merkezleri metropol yaşamında ihtiyacımız olan konfora ulaşmamız için adeta bir köprü oldu. Peki sitelerde kat mülkiyeti konusu nedir? İşte detaylar...

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 30.1 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1472  Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmazın Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye 30 milyon 108 bin TL'ye tapu devri gerçekleşti.

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmazlar 25 milyon 516 bin TL'ye Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Vakıf GYO, Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş'ta 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmaz Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ tarafından düzenlenmiş değerleme raporunda takdir edilen 25 milyon 516 bin TL üzerinden Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Vakıf GYO Levent İş Merkezi 2018 değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Levent İş Merkezi'ne ait 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu paylaştı. 

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'nin değerleme raporunu revize etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Levent İş Merkezi'nin değerleme raporunu revize etti.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Zer Levent 2020'de teslim! Yeni proje!

Ceylan İnşaat yeni projesi Zer Levent için hazırlıklara başladı. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Levent iş merkezleri Haberi

Levent iş merkezleri


Levent projelerinin havadan görüntüleri için...