13 / 05 / 2024

Levent Kız Meslek Lisesi

Levent Kız Meslek Lisesi

2003 yılında İstanbul'da bulunan bazı devlet okulları satılacakmış. 35-40 trilyon lira gelir bekleyen Milli Eğitim, satışa çıkaracağı okullar arasında Gedikpaşa İlköğretim Okulu, Etiler Lisesi ve Levent Kız Meslek Lisesi de bulunuyormuş.

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşaatı tamam!

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak karara bağlanan 24 derslikli okulun yapımı tamamlandı. Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Lisesi'nin, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren yeni okula taşınması protesto edildi.

Türk Kızılayı Somali'de meslek lisesi inşa etti!

Türk Kızılayından yapılan açıklamaya göre, aylar önce temeli atılan ve bölgedeki tüm zorluklara rağmen inşaatı tamamlanan endüstri meslek lisesi, eğitime hazır hale getirildi.

Levent Kırca'nın çocukları mirasını reddetti!

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Levent Kız Meslek Lisesi Haberi

Levent Kız Meslek Lisesi



Sahibinden satılık okullar!


Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, İstanbul'da satılacak okullardan 35-40 trilyon lira gelir beklediklerini söyledi


    İSTANBUL Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, satışa sunulacak okullarla ilgili belgeyi en geç 15 Temmuz'a kadar Milli Eğitim Bakanlığı'na vereceklerini açıkladı. Listenin ilk sıralarında Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Etiler Lisesi, Levent Kız Meslek Lisesi ve Gedikpaşa İlköğretim Okulu var. Balıbey, bu okulların seçilmesine gerekçe olarak, sit alanında yer almamalarını, öğrenci sayılarının az olmasını ve arazilerinin son derece kıymetli olmasını gösterdi. Balıbey, ''Bu okullardan elde edilecek gelir tahmini 35-40 trilyon lira'' dedi.


YERLERİ ÇOK KIYMETLİ


    Satılacak okullar listesinde üst sıralarda...